Pornește cu echipa ta într-o
CĂLĂTORIE SPRE PERFORMANȚĂ

Călătorie spre Performanță

Am pregătit un program blended learning de dezvoltare organizațională perfect adaptat contextului în care se află managerii, liderii de organizație și echipele lor. Acest tip de abordare propune o etapă de dezvoltare continuă care permite sedimentarea informațiilor și oferă rezultate sustentabile pe termen lung.

Programele de dezvoltare marca RoCoach se adresează companiilor care au identificat oameni cu grad ridicat de performață și își doresc să le ofere susținerea necesară pentru ca aceștia să atingă cele mai înalte rezultate aducând, în același timp, un plus de valoare întregii organizații.

Programul Călătorie spre performanță înglobează cele 4 caracteristici de bază ale unui sistem de dezvoltare performant: siguranță, diversitate, relevanță si continuitate. 

Ce beneficii îți oferă acest program
pentru organizație?

+++ EFICIENȚĂ

creșterea eficienței oamenilor din organizație

+++ RETENȚIE

creșterea productivității în rândul angajaților​

+++ PROFIT

creșterea profitului și a cotei de piață​

+++ LEADERSHIP

dezvoltarea capacităților de leadership a oamenilor

Mihai Stănescu, Executive Coach / GM RoCoach
cu peste 18 ani de experiență despre
programul Călătorie spre Performanță.

Rolul consilierului de dezvoltare

Consilierul de dezvoltare este pilonul în jurul căruia se construiește programul de dezvoltare “Călătorie spre performanță”. Consilierul este dedicat fiecărei persoane în mod personal, și asigură cele mai bune resurse în raport cu obiectivele programului setate de comun acord. 

El leagă intr-un mod armonios și eficient toate resursele de dezvoltare din acest program de dezvoltare. Prin însoțirea permanentă pe tot parcursul întregului program acesta asigură un proces continuu de creștere în raport cu direcțiile de dezvoltare.

Cum functionează programul Călătorie spre performanță

Povestea lui Andrei în 10 imagini

Previous
Next

Am pregătit 3 tipuri de pachete
pentru tine și coechipierii tăi

Pachetul-verde-business

Pachetul verde

Recomandat pentru managerii cu o experiență între 0-3 ani în managementul echipelor. Managerii și persoanele care sunt la începutul călătoriei personale spre dezvoltare pot beneficia de un mod de învățare adaptat perfect contextului în care se află.

Pachetul-albastru-business

Pachetul albastru

Recomandat pentru managerii cu o experiență de peste 3 ani în managementul echipelor. Managerii și persoanele din organizații aflate în călătoria pentru dezvoltarea capacităților de conducere și de leadership pot accesa programul albastru.

Pachetul-negru

Pachetul negru

Pachetul Negru este orientat special spre cei mai performanți lideri de organizații și oferă acces exclusiv la ședințe de Coaching Executiv și consiliere în Prezentă Executivă, fiind acompaniați de către unul dintre cei mai experimentați Coachi Executivi.

Testimoniale:

Ce spun și alte persoane

Hai să vorbim despre
dezvoltarea ta și a echipei tale

Scroll to Top