Pornește cu echipa ta
într-o CĂLĂTORIE SPRE PERFORMANȚĂ

Călătorie spre performanță

Programul de dezvoltare marca RoCoach este adresat companiilor care au identificat oameni cu grad ridicat de performanță și își doresc să le ofere susținerea necesară pentru ca aceștia să atingă cele mai înalte rezultate aducând, în același timp, un plus de valoare întregii organizații.

Călătorie spre performanță este un program de dezvoltare organizațională de tip blended-learning perfect adaptat contextului în care se află managerii, liderii de organizație și echipele lor. 

Acest tip de abordare propune o etapă de dezvoltare continuă care permite sedimentarea informațiilor și oferă rezultate sustentabile pe termen lung, în care participanții la program vor fi asistați de un consilier dedicat în dezvoltare.

Programul Călătorie spre performanță înglobează cele 4 caracteristici de bază ale unui sistem de dezvoltare performant: siguranță, diversitate, relevanță si continuitate.

Rolul consilierului în dezvoltare

Consilierul în dezvoltare este pilonul în jurul căruia se construiește programul de dezvoltare “Călătorie spre performanță”. Consilierul este dedicat fiecărei persoane în mod personal, și asigură cele mai bune resurse în raport cu obiectivele programului setate de comun acord. 

El leagă intr-un mod armonios și eficient toate resursele de dezvoltare din acest program de dezvoltare. Prin însoțirea permanentă pe tot parcursul întregului program acesta asigură un proces continuu de creștere în raport cu direcțiile de dezvoltare.

Am pregătit 4 tipuri de pachete pentru:

First time
managers

Recomandat pentru managerii cu o experiență între 0-1 ani în managementul echipelor. Managerii și persoanele care doresc să pornească într-o călătorie personală spre dezvoltare pot beneficia de un mod de învățare adaptat perfect accesând pachetul galben.

ENTRY level
managers

Recomandat pentru managerii cu o experiență între 1-5 ani în managementul echipelor. Managerii și persoanele care sunt la începutul călătoriei personale spre dezvoltare pot beneficia de un mod de învățare adaptat perfect contextului în care se află.

SENIOR
MANAGERS

Recomandat pentru managerii cu o experiență de peste 5 ani în managementul echipelor. Managerii și persoanele din organizații aflate în călătoria pentru dezvoltarea capacităților de conducere și de leadership pot accesa programul albastru.

TOP
MANAGERS

Pachetul Negru este orientat special spre cei mai performanți lideri de organizații și oferă acces exclusiv la ședințe de Coaching Executiv și consiliere în Prezentă Executivă, fiind acompaniați de către unul dintre cei mai experimentați Coachi Executivi din România și CEE.

Ce beneficii îți oferă acest program
pentru organizație?

+++ EFICIENȚĂ

creșterea eficienței oamenilor din organizație

+++ RETENȚIE

creșterea productivității în rândul angajaților​

+++ PROFIT

creșterea profitului și a cotei de piață​

+++ LEADERSHIP

dezvoltarea capacităților de leadership a oamenilor

Mihai Stănescu, Executive Coach / GM RoCoach
despre programul Călătorie spre Performanță:

Cum funcționează programul
Călătorie spre performanță

Povestea lui Andrei în 10 slide-uri

Previous slide
Next slide

Participanții în programul Călătorie spre performanță vor fi asistați de către:

Mihai-Stanescu

Mihai Stănescu

Executive Coach RoCoach

Anca-Covaciu

Anca Covaciu

Coach RoCoach

Anca-Sima

Anca Sima

Coach RoCoach

Cristina-Barbu

Cristina Predoiu

Coach RoCoach

Daniela-Croitoru

Daniela Croitoru

Coach RoCoach

Gabriela Badina

Coach RoCoach

Magda_Gheorghe-RoCoach

Magdalena Gheorghe

Coach RoCoach

Nicoleta-Marin

Nicoleta Marin

Coach RoCoach

Marius-Ioan

Marius Ioan

Consilier RoCoach

Miruna Macsoda

Facilitator RoCoach

Oana-Tanase

Oana Tănase

Coach RoCoach

Stefan-Croitoru

Ștefan Croitoru

Coach RoCoach

TESTIMONIALE:

ce spun oamenii despre coachi:

ALTE TESTIMONIALE:

VREI SĂ AFLI MAI MULTE DETALII?

programează-ți o consiliere gratuită!

Scroll to Top