Magdalena_Gheorghe

Magdalena Gheorghe este absolventă a Facultății de Sociologie din cadrul Universității București cu specializarea în devianța socială și reintegrare.

În ultimii 5 ani a ocupat roluri în cadrul mai multor organizații în care a avut posibilitatea să implementeze diverse proiecte de dezvoltare organizațională și training.

Magdalena își descrie activitatea ca fiind mereu diferită, mereu provocatoare, însă întotdeauna cu sens și satisfacții.  Din interacțiunea cu oamenii găsește resurse să rămână motivată și veselă, iar prin rezultatele obținute împreună cu partenerii ei își găsește motivația pentru a atinge cu succes orice obiectiv. 

Alături de RoCoach, Magdalena dezvoltă și implementează soluții personalizate de dezvoltare organizațională pentru manageri și lideri din companii de succes din România. 

 

Magdalena Gheorghe

Consilier în dezvoltare RoCoach

O companie este definită de către oamenii săi, iar performanța crescută este mereu bine-venită. Magdalena Gheorghe oferă servicii de consiliere în dezvoltare către membrii cheie ai echipei, ca parte a programului ”Călătorie spre performantă.”

Scroll to Top