POLITICA DE LIVRARE

1.1.Livrarea comenzilor

Produsele comercializare de RoCoach Consult S.R.L. și ProCoach Development S.R.L prin intermediul site-ului www.coaching.ro se livreaza in format online.

1.2.Urmărirea comenzii tale

După ce ai înregistrat comanda, poți urmări statusul acesteia din contul tau de client, în secțiunea “Comenzile mele”.

1.3.Modificare sau anulare comenzii

Posibilitatea anulării unei comenzi sau livrări este disponibilă în contul tău de client, secțiunea „Comenzile mele”.

În cazul în care anularea nu mai este posibilă din cont (daca te-ai răzgândit și nu mai vrei un produs din comanda sau vrei alt produs decat cel comandat sau nu mai vrei niciunul dintre produsele comandate) ne poți anunța cât mai repede pe email la [email protected] sau la numărul de telefon +40 729.416.464. Colegii nostri de la Suport vor face tot posibilul să îți modifice sau anuleze comanda.

1.4.Modalități de livrare 

Livrarea produselor se face în mod digital. Livrarea constă în primirea unei notificări pe e-mail cu linkul unde se poate accesa produsul, împreună cu datele de logare pe platforma (user și parola, în cazul în care nu au fost introduse în formularul de plată) și informațiile adiționale necesare accesării acestuia.

Notificarea se primește pe e-mail automat la scurt timp (maxim 1h) după înregistrarea plății comenzii.

POLITICA DE RETUR 

2.1.Condiții generale

Aveți dreptul de a returna produsele achiziționate on-line în termen de 14 zile, pentru a beneficia de rambursarea integrală a sumei plătite, fără penalități și fără invocarea vreunui motiv.

Dreptul de renunțare la cumparare nu se aplică în cazul persoanelor juridice.

Dreptul de retur în 14 zile se adresează doar clienților care au achizitionat produse online de pe site-ul www.coaching.ro.

Perioada de reflecție de 14 zile nu este valabilă în cazul conținutul digital on-line, dacă ați început deja descărcarea sau vizionarea on-line ori dacă ați acceptat faptul că vă pierdeți dreptul de a vă retrage din contractul de achiziție odată începută descărcarea sau vizualizarea.

2.2.Obținerea unei rambursări

După ce Societatea a primit cererea de retur, banii se pot returna în termen de maxim 14 zile, în același cont bancar din care s-a efectuat plata.

POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE 

Vezi documentul „Politica de confidențialitate”

Scroll to Top