Consiliere în prezență executivă

Care este elementul definitoriu din atitudinea unui lider?

Ce îl face pe acesta să fie complet acceptat de ceilalţi?

Cum reuşeşte să transmită interlocutorilor doar printr-o simplă interacţiune că este capabil de a rezolva orice problemă?

Prezenţă Executivă este un concept necesar fiecărui lider. Ea porneşte din interiorul nostru, iar regulile studiate se adaptează tipului de personalitate. Abia atunci, această putere care ne ghidează către funcţia de conducător poate să existe cu adevărat.

Prin serviciul de consiliere în prezență executivă, senior coach-ul dedicat va fi alături de tine în călătoria de însușire a acestor caracteristici definitorii ale unui lider de succes.

Astfel, într-o discuție de 90 de minute, vei implementa acele trăsături care să te propulseze în sfera liderilor de top.

Mihai Stănescu

Executive Coach RoCoach

Mihai Stanescu este psiholog și antropolog, activând drept coach și consultant din anul 2000.
Din 2003 este fondatorul firmei RoCoach, în cadrul căreia oferă servicii de coaching și mentoring oamenilor de afaceri și managerilor din organizațiile autohtone și internaționale.
În ultimii 18 ani Mihai Stănescu a implementat proiecte de dezvoltare organizatională prin coaching cu peste 500 de companii private din România și din Sud-Estul Europei (Austria, Grecia,Ungaria, Bulgaria), în total având practicate peste 12.000 de ore de coaching executiv.
În 2007 și 2013 a avut onoarea de a primi premiul “Coach Of The Year”, ca recunoaștere atât a contribuției sale în creșterea notorietății coaching-ului în România, cât și a rezultatelor activității de coaching.

Mihai-Stanescu-Executive-Coach

Vrei să-ți atingi excelența în rolul tău?
Trimite-ne un mesaj!

Ne-ar face placere să vorbim cu tine despre cum te putem ajuta! Trimite-ne un mesaj și-ți vom răspunde în cel mai scurt timp posibil!

Scroll to Top