Board member coaching

Board-ul de directori poate și trebuie să fie un activ strategic.

Board-ul se află sub o presiune constantă din partea capitalului de piață, media, a acționarilor, CEO-ului și a altor constintuienți pentru a oferi valoare strategică și pentru a asigura sustentabilitatea organizației prin tranziții executive și condiții de piață complexe.

Mihai Stănescu are o expertiză vastă în a adăuga leviere către echipa de board prin ajutorarea lor în identificarea nevoilor, alinerea resurselor, pentru a conduce în prezent și a planifica pentru viitor.

Servicii oferite pentru membrii de board

Fie că este îndrumarea individuală a membrilor de board, a directorilor, a comitetului sau a întregii echipe de board, Mihai Stănescu oferă următoarele servicii:

  • Evaluarea directorilor
  • Selectia și compoziția directorilor
  • Succesiunea și asimilarea directorilor
  • Consultarea și dezvoltarea membrilor de board
  • Succesiunea și asimilarea CEO și CxO
  • Recrutarea membrilor de board și C-Level
  • Guvernanță corporatistă
  • Managementul Riscului și Consultare
  • Management de criză
  • Gestionarea strategiei de capital

Investind în leadershipul board-ului,
vei vedea aceste îmbunătățiri:

Îmbunătățirea comunicării

Respectul general, tonul și candoarea din întâlnirile de board se va îmbunătății de îndată ce vom perfecționa dinamica comunicării.​

Prioritizare
directă

Reconcentrarea energiei membrilor de board către prioritățile cu adevărat importante vă vor ajuta să eficientizați timpul, și așa limitat, pe care îl aveți împreună.

Eficientizarea luării de decizii

Veți vedea îmbunătățirea agendei și creației de conținut pentru board. “Input-ul” către board determină calitatea “output-ul” lor.

Optimizarea leadershipului

Generarea unui efect de undă: misiunea board-ului se extinde dincolo de a fi condus de obligații fiduciare în livrarea de valoare adăugată strategică. Va determina accelerarea creșterii organizației.

Mihai-Stanescu-Executive-Coach

Mihai Stănescu

Executive Coach RoCoach

Mihai Stanescu este psiholog și antropolog, activând drept coach și consultant din anul 2000.
Din 2003 este fondatorul firmei RoCoach, în cadrul căreia oferă servicii de coaching și mentoring oamenilor de afaceri și managerilor din organizațiile autohtone și internaționale.
În ultimii 18 ani Mihai Stănescu a implementat proiecte de dezvoltare organizatională prin coaching cu peste 500 de companii private din România și din Sud-Estul Europei (Austria, Grecia,Ungaria, Bulgaria), în total având practicate peste 12.000 de ore de coaching executiv.
În 2007 și 2013 a avut onoarea de a primi premiul “Coach Of The Year”, ca recunoaștere atât a contribuției sale în creșterea notorietății coaching-ului în România, cât și a rezultatelor activității de coaching.

Dintre partenerii noștri

Testimoniale:

Using creative and out-of-the-box ideas Mihai is one the first promoters of the coaching business in Romania. Consistent and reliable person he is always focused on the clients results. It is a honor to run projects with him.
Cristian Marian Radu
Managing Director
Mihai has an exceptional combination of talents. He is an outstanding executive coach, successful public speaker and first-rate networker. He is a very professional and skilled person, with extensive knowledge and expertise of the coaching and training business. He’s smart, focused and best of all fun to work with. I really enjoyed our time.
Gabriel Chitu
Talent Management Partner - Europe, Middle East, Africa
He's a true inspiration, makes you feel instantly comfortable with yourself and able to reach new goals. His attention to details is remarkable, and always turned towards the positive - he expresses encouragement and helps you keep your eye on the ball.That's what I call a real coach.
Maria Dinu
Group Employer Branding Manager

CERE O OFERTĂ

 Trimite-ne un mesaj și-ți vom răspunde în cel mai scurt timp posibil!

Scroll to Top