Stefan-Croitoru

Ștefan Croitoru a absolvit Facultatea de Psihologie din cadrul Universității București cu specializarea în Psihologie Organizațională.
În ultimii 10 ani a ocupat diferite roluri în cadrul mai multor companii în care a avut posibilitatea să implementeze diverse proiecte de dezvoltare organizatională (programe de mentorat, managementul conflictelor, dezvoltarea unor sisteme complexe de feedback,
managementul stresului).
De peste 5 ani lucreză în compania RoCoach sub atenta supervizare a mentorului său, domnul Mihai Stănescu, unde a acumulat peste 300 de ore de mentorat și supervizare. În acest context a avut privilegiul să susțină diferite programe de dezvoltare prin coaching atât la nivel individual căt și în echipă (peste 700 de ore), în mediul corporate cât și în mediul antreprenorial.

Ștefan Croitoru

Coach RoCoach

O companie este definită de către oamenii săi, iar performanța crescută este mereu bine-venită. Ștefan Croitoru oferă servicii de consiliere în dezvoltare către membrii cheie ai echipei, ca parte a programului ”Călătorie spre performantă.”

Scroll to Top