Termene și condiții

Bine aţi venit pe site-ul www.coaching.ro!

În cazul în care continuaţi să utilizaţi acest site, se va considera că sunteţi de acord să respectaţi şi să acceptaţi termenele şi condiţiile de utilizare de mai jos care, împreună cu politica de protecție a datelor cu caracter personal, guvernează relaţia dintre acest site şi dvs.

Termenele „RoCoach”ProCoach, „Mihai Stanescu”, „noi” sau „noastră” se referă la proprietarul acestui web site, ale cărui date de identificare sunt:

CIF: RO37924922
Adresa: str. Barbu Delavrancea, nr. 15, et. 2, ap. 5, București, România

 

Termenul „dvs.” se referă la utilizatorul sau vizitatorul acestui web site.

Utilizarea acestui web site este supusă următoarelor termene şi condiţii:

 • Conţinutul paginilor acestui web site are ca scop informarea dvs. generală. Conţinutul poate fi modificat fără notificare.
 • Datele colectate din campaniile desfasurate pe retelele de socializare, email sau alte metode de colectare a datelor, sunt protejate conform regulamentului GDPR in vigoare.
 • Nici noi, nici terţii nu asigură sau garantează că toate  informaţiile şi materialele publicate pe acest web site sunt exacte, actuale, complete sau adecvate folosiri într-un anumit scop. Sunteţi informaţi, astfel, că aceste informaţii şi materiale pot fi inexacte sau eronate, drept pentru care nu suntem răspunzători pentru acestea, în măsura permisă de lege.
 • Folosirea informaţiilor şi materialelor acestui web site se va face pe răspunderea dvs. Este responsabilitate dvs. să vă asiguraţi că produsele, serviciile şi informaţiile disponibile pe acest web site corespund cerinţelor dvs.
 • Acest web site conţine materiale care sunt în proprietatea noastră sau pentru care avem drept de utilizare. Aceste materiale includ, însă nu se limitează la: design, compoziţie, aspect şi grafică. Reproducerea acestora este interzisă.
 • Toate mărcile reproduse pe acest web site, care nu se află în proprietatea noastră sau pentru care nu avem licenţă de utilizare, sunt recunoscute prin afişarea proprietarului pe web site.
 • Pentru utilizarea neautorizată a acestui web site, ne rezervăm dreptul de a solicita daune sau de a ne adresa organelor abilitate, în caz de infracţiune.
 • Acest web site poate conţine link-uri către alte web site-uri. Aceste link-uri sunt publicate în interesul dvs., pentru acces la informaţii suplimentare. Acestea nu implică susţinerea noastră pentru site-urile destinaţie, pentru al căror conţinut nu ne asumăm nicio răspundere.
 • Utilizarea acestui web site de către dvs., precum şi orice dispută ivită ca urmare a utilizării, este supusă legilor României.
 

SECURITATEA SI CONFIDENTIALITATEA DATELOR PERSONALE

Coaching.ro este parte a Societății RoCoach. Prin utilizarea sitului www.coaching.ro acceptaţi politica de confidenţialitate a datelor prezentată în cele ce urmează. Politica de confidenţialitate se referă la colectarea şi utilizarea informaţiilor personale pe care ni le furnizaţi prin completarea acestui formular de vizionare.

Datele cu caracter personal colectate pot fi prelucrate numai in baza instructiunilor, de orice alt tert imputernicit expres de Societate, in conformitate cu dispozitiile legale.

INFORMAȚII COLECTATE

Pentru a folosi serviciile pe care vi le oferim, vă vor fi cerute Date Personale de Identificare, precum: numele, prenume, compania la care lucrati, adresa de e-mail, numere de telefon. Aceste informaţii sunt colectate numai atunci când acceptaţi voluntar şi în cunoştinţă de cauză trimiterea lor către noi.


UTILIZAREA INFORMAȚIILOR

Prin completarea formularului mentionat, va exprimati acordul pentru prelucrarea datelor personale in urmatoarele scopuri:

·        Prezentarea ofertei care face obiectul acestui tip de publicitate;

·        Follow-up (efectuat de catre beneficiar) in scopul verificarii datelor furnizate in formularul de inregistrare;

·        Marketing, pentru imbunatatirea permanenta a calitatii serviciilor si produselor oferite;

·        Efectuarea de analize statistice.

CONSIMTAMANT
Accept prezentul formular pentru a indica faptul ca:

 • (i) am citit si am inteles in totalitate cele de mai sus, si:
 • (ii) consimt la prelucrarea si utilizarea datelor mele cu Caracter Personal, in conformitate cu cele indicate in prezentul formular.

Prin completarea/acceptarea prezentului formular confirmati faptul ca ati fost informat cu privire la termenii si conditiile site-ului si prelucrarea datelor cu caracter personal.

Ne puteti contacta:

·        Personal – la punctul de lucru din Str. Barbu Delavrancea, 15, sector 1, Bucuresti

·        Printr-o cerere transmisa prin posta la adresa Str. Barbu Delavrancea, 15, ap 5, sector 1, Bucuresti

·        Telefonic – la numarul 0767 892 317

Scroll to Top