Servicii RoCoach

Din experiența noastră de peste 18 ani în design și livrare de procese de dezvoltare în management și leadership atât în culturi antreprenoriale, cât și corporate, echipa RoCoach îți propune un set de servicii, atent selecționate din nevoile practice ale numeroaselor organizații cu care am colaborat. Aceste servicii vin în întâmpinarea celor mai complexe nevoi de dezvoltare atât personale cât și organizaționale sau de echipă.

SErvicii pentru manageri și echipe:

COACHING
INDIVIDUAL

este adresat managerilor și liderilor care își doresc să devină mai buni în activitatea lor.

Dezvoltare
de echipă

 se adresează echipelor, indiferent de tipul lor, prin sesiuni de coaching în echipă și workshop-uri dedicate. 

Programul Călătorie spre performanță

este cel mai performant și complet program de tip blended learning de dezvoltare organizațională.

SErvicii EXECUTIVE:

Consiliere în
prezență executivă

Printr-o discuție de 90 de minute cu Mihai Stănescu, vei implementa acele trăsături care să te propulseze în sfera liderilor de top.

COACHING
EXECUTIV

Coaching executiv – alături de Mihai Stănescu – reprezintă unul dintre cele mai performante sisteme de coaching din România.

BOARD MEMBER COACHING

Mihai Stănescu are o expertiză vastă în a adăuga leviere către echipa de board pentru a conduce în prezent și a planifica pentru viitor.

CURSURI și TRAINING-uri ONLINE:

Workshop-uri, webinarii, sesiuni de coaching în grup

În fiecare lună avem pregătite o serie de evenimente online susținute în direct de către coachii și facilitatorii RoCoach, la care poți participa alături de colegii și prietenii tăi!

CINE suntem

Coaching-Echipa

+18 ani de experiență

De peste 18 ani, RoCoach este promotorul dezvoltării capacităților de management în România, oferind servicii de dezvoltare, atât individuale cât și de echipă.

+800 clienți fericiți

Am lucrat cu peste 800 organizații din România sau din Europa Centrala și de Est, din varii domenii, de la banking, corporații de top și producători industriali.

+10 coachi acredați

Coachii RoCoach sunt persoane cu experiență profesonală in România și Internațională și sunt acredați de către International Coaching Fedarațion.

Dintre partenerii noștri

Testimoniale:

Vrei să aflii mai multe detalii?
Cere o ofertă!

Ne-ar face placere să vorbim cu tine despre cum te putem ajuta! Trimite-ne un mesaj și-ți vom răspunde în cel mai scurt timp posibil!

Scroll to Top