Servicii RoCoach

Din experiența noastră de peste 18 ani în design și livrare de procese de dezvoltare în management și leadership atât în culturi antreprenoriale, cât și corporate, echipa RoCoach vă propune un set de servicii, atent selecționate din nevoile practice ale numeroaselor organizații cu care am colaborat, care vin în întâmpinarea celor mai complexe nevoi de dezvoltare atât personale cât și organizaționale.

Servicii Individuale

Managerii și conducătorii de organizații care își doresc să pășească într-o călătorie extraordinară de dezvoltare profesională sunt invitați să acceseze serviciile individuale.

Aceste servicii îi vor ajuta să-și însușească noi viziuni și competențe în propriul procesul al dezvoltării, fiind astfel posibilă o reală propulsare către noi provocări, poziții și reușite.

Servicii de echipă

Servicii Premium

Serviciile premium, dedicate celor care au atins un nivel al dezvoltării de top, sunt susținute de senior executive coaches, agreați RoCoach. Aceștia vă pot acompania și propulsa pe tot parcursul călătoriei, către niveluri ridicate de performanță, ce vă vor ajuta să depășiți cele mai neașteptate schimbări.

În cadrul acestui serviciu, plecăm de la o premisă simplă: deja dețineți toate informațiile și abilitățile necesare conducerii unei echipe, dar, uneori, nevoia unor ajustări fine își fac simțită prezența.

Aceste ajustări vor scurta drumul către succes, vor condimenta călătoria dezvoltării și vă vor ajuta să treceți cu bine peste orice tip de provocare sau schimbare.

Scroll to Top