Manualul liderului EXCEPȚIONAL

Creșterea
Productivității

Prin instruirea managerilor tăi în abilități eficiente de conducere, puteți crește productivitatea forței de muncă

Îmbunătățirea
abilităților de leadership

Din Manualul Liderului vei dobândi noi strategii care îți vor îmbunătăți performanța.

Gestionarea eficientă a schimbării

te ajutăm sa treci peste momentele dificile prin creșterea capacității de a răspunde rapid în medii de afaceri imprevizibile.

Construirea unei echipe eficiente

Un lider excepțional va știi întotdeauna cum să iși construiască o echipă eficientă și motivată.

45 de lecții pragmatice PENTRU A DEVENI UN LIDER EXCEPȚIONAL

Vrei toate cele 45 de video-uri la un preț excepțional?

840 Lei (170 Euro) = 40% discount!

Leadershipul excepțional nu are o formulă general valabilă și nu ține de anumite tehnici sau stiluri “secrete”. Mai degrabă, el provine din însăși identitatea și integritatea fiecărui individ care a ales să preia responsabilitatea conducerii unei echipe.

A fi excepțional ca leader nu înseamnă sa funcționezi conform unor standarde bine stabilite. Mai degrabă e necesar să fii inspirat pentru a conduce din interior, prin modalități care scot în evidență talentele tale unice și valorile în care crezi.

Indiferent de nivelul de conducere pe care vrei să-l atingi, baza este aceeași: un leadership remarcabil începe cu tine.

Din acest motiv am creat Manualul Liderului Excepțional. Acesta este un ghid în lumea liderilor remarcabili. Aici sunt incluse multe sugestii și sfaturi practice, acumulate de-a lungul celor 20 de ani de activitate în care am colaborat cu organizații de business, nonprofit sau de stat. Manualul Liderului Excepțional este și un pachet dens de observații strânse de-a lungul timpului din lucrul cu peste 700 de manageri de top și 150 de CEO.

Deci, am avut suficient timp să mă conving de faptul că un leadership remarcabil începe cu tine.

Acum e rândul tău să o faci! Începe de azi să te comporți ca un lider excepțional și o să vezi cât de departe poți ajunge!

Mihai-Stanescu

FACILITATOR

Mihai Stanescu este psiholog și antropolog, activând drept coach și consultant din anul 2000.

Din 2003 este fondatorul firmei RoCoach, în cadrul căreia oferă servicii de coaching și mentoring oamenilor de afaceri și managerilor din organizațiile autohtone și internaționale.

În ultimii 18 ani Mihai Stănescu a implementat proiecte de dezvoltare organizatională prin coaching cu peste 700 de companii private din România și din Sud-Estul Europei (Austria, Grecia,Ungaria, Bulgaria), în total având practicate peste 18.000 de ore de coaching executiv.

În 2007 și 2013 a avut onoarea de a primi premiul “Coach Of The Year”, ca recunoaștere atât a contribuției sale în creșterea notorietății coaching-ului în România, cât și a rezultatelor activității de coaching.

Mihai Stănescu

Executive Coach RoCoach

+3

PACHETE

+45

Video-uri

TOATE

NIVELURILE

3h

COnținut video

ROMÂNĂ

LIMBA

Întrebări frecvente

A: Fiecare pachet conține 15 video-uri pe care le poți urmări de pe orice dispozitiv, la orice oră.

A: În fiecare pachet, vei putea accesa în jur de o oră de conținut video, în 15 video-uri separate.

A: După achiziționarea unui pachet vei primi pe email un link în care poți accesa playlist-ul cu cele 15 video-uri, prezentate de către Mihai Stănescu.

A: Poți achiziționa un pachet la prețul de 79 Euro sau poți achiziționa cele 3 pachete disponibile momentan la prețul de 170 Euro pentru 45 de videouri.

A: Mihai Stănescu este Executive Coach cu peste 18 ani de experiență în domeniul coaching-ului, antrenând peste 700 clienți din organizații din România și Europa Centrală și de Est.

VREI SĂ VEZI TOATE CELE 45 DE VIDEO-URI?

Scroll to Top