Anca-Covaciu-RoCoach-tight

Leadership Coach, HR Expert și Trainer, fondator al companiei de consultanță ‘Leadership Focus’.

Cu o experiență de peste de 20 ani în domeniul privat ca și Director de HR, Anca Covaciu a sprijinit pentru dezvoltare numeroși lideri și echipe din toate nivelurile organizaționale, inclusiv Directori Generali în companii internaționale precum: 3M Corp, Hoffmann La Roche, Zentiva/Sanofi, Enel, Novartis, Alcon.

Anca a condus funcțiunea de HR contribuind astfel la creșterea sănătoasă a afacerii în România, Slovenia, Croația, Bosnia, Serbia, Bulgaria, Macedonia, Ucraina.

Este licențiată Executive MBA (USA + RO) și CIPD (UK) având și multiple certificări profesionale pentru dezvoltarea oamenilor.

Din 2017 Anca Covaciu concepe și livrează programe de dezvoltare pentru angajați si organizatie și este ‘Formator de HR’ cu palmares de 10 ediții de curs ‘HR Manager’ livrate în cadrul programului UE, POCU 2016-2020.

Anca Covaciu

Coach RoCoach

O companie este definită de către oamenii săi, iar performanța crescută este mereu bine-venită. Anca Covaciu oferă servicii de coaching individual sau coaching de echipă către membrii cheie ai echipei, ca parte a programului ”Călătorie spre performantă.”

Scroll to Top