31 mai 2019
Ora 09:30

Workshop:
Tehnici esențiale de Leadership
Modul 2:
Privat

Leadershipul privat reprezintă abilitatea de a lucra, individual, cu fiecare membru al echipei tale. Cu toate că leadershipul implică dezvoltarea unui sens unitar al grupului, grupurile sunt compuse din indivizi care au un grad diferit de ambiție, încredere, experiență si trăsături psihologice.

Workshop-ul: Skill-uri esențiale de Leadership Modul 2 – Privat te va ajuta să descoperi cum să interacționezi cu indivizi diferiți, cum să identifici motivația fiecăruia și cum să dezvolți încrederea personală astfel încât să obții rezultate remarcabile.

Cost de participare

90 Euro*

*Ofertă valabilă până la data de 18.05. Preț întreg 110 Euro (TVA inclus).

Înscrie-te la WorkshopFacilitator: Mihai Stănescu

În ultimii 18 ani Mihai Stănescu a implementat proiecte de dezvoltare organizatională prin coaching cu peste 500 de companii private din Romania și Sud-Estul Europei (Austria, Grecia, Ungaria, Bulgaria), în total având practicate peste 12.000 de ore de coaching executiv.

De ce să te înscrii

DEZVOLTARE PROFESIONALĂ

Îți vei aprofunda capacitățile de leadership prin care îți vei dezvolta capacitățile de comunicare, vei câștiga încrederea celor din jurul tău și vei trăi în concordanță cu propria misiune care să reflecte valorile tale.

EXERCIȚII
INTERACTIVE

În cele 3 ore de workshop vei lua parte la exerciții interactive într-un mediu elegant, alături de lideri din top business-ul românesc, prin care iți vei dezvolta abilitățile de leadership privat.

SESIUNI DE
Q&A

Sesiuni de Q&A în care ești invitat să adresezi cele mai presante întrebări și vei primi răspunsuri de la cel mai experimentat Executive Coach din România și din sud estul Europei.

Testimoniale

Workshop-ul mi s-a potrivit manusă pentru perioada profesională în care mă aflu și apreciez autenticitatea, sinceritatea (care uneori poate provoca dureri), spiritualitatea și flow-ul produselor tale.
Radu Predescu
National Sales Manager
Workshop-ul mi s-a parut foarte interesant, pe o tema foarte ‘hot’ abordata dintr-o perspectiva profesionista de catre Mihai. Am invatat lucruri si am avut si posibilitatea sa cunosc oameni interesanti.
Andrei Pupaza
Managing Director
Evenimentul este un as în mânecă pentru toți oamenii de afaceri care vor să atingă poziții de top.
Liviu-Adrian Ungureanu
Director General

Detalii despre participare

31 mai
9:30


Durată 3 ore
30 minute pauză de împrospătare

Locație:
Hotel Cismigiu

Bulevardul Regina Elisabeta 38, București

Investiție

110 Euro/ persoană

Vrei să participi?
Înscrie-te acumScroll to Top