31 mai 2019
Ora 09:30

Workshop:
Tehnici esențiale de Leadership
Modul 2:
Privat

Leadershipul privat reprezintă abilitatea de a lucra, individual, cu fiecare membru al echipei tale. Cu toate că leadershipul implică dezvoltarea unui sens unitar al grupului, grupurile sunt compuse din indivizi care au un grad diferit de ambiție, încredere, experiență si trăsături psihologice.

Workshop-ul: Skill-uri esențiale de Leadership Modul 2 – Privat te va ajuta să descoperi cum să interacționezi cu indivizi diferiți, cum să identifici motivația fiecăruia și cum să dezvolți încrederea personală astfel încât să obții rezultate remarcabile.

Cost de participare

90 Euro*

*Ofertă valabilă până la data de 18.05. Preț întreg 110 Euro (TVA inclus).

Înscrie-te la Workshop  Facilitator: Mihai Stănescu

  În ultimii 18 ani Mihai Stănescu a implementat proiecte de dezvoltare organizatională prin coaching cu peste 500 de companii private din Romania și Sud-Estul Europei (Austria, Grecia, Ungaria, Bulgaria), în total având practicate peste 12.000 de ore de coaching executiv.

  De ce să te înscrii

  DEZVOLTARE PROFESIONALĂ

  Îți vei aprofunda capacitățile de leadership prin care îți vei dezvolta capacitățile de comunicare, vei câștiga încrederea celor din jurul tău și vei trăi în concordanță cu propria misiune care să reflecte valorile tale.

  EXERCIȚII
  INTERACTIVE

  În cele 3 ore de workshop vei lua parte la exerciții interactive într-un mediu elegant, alături de lideri din top business-ul românesc, prin care iți vei dezvolta abilitățile de leadership privat.

  SESIUNI DE
  Q&A

  Sesiuni de Q&A în care ești invitat să adresezi cele mai presante întrebări și vei primi răspunsuri de la cel mai experimentat Executive Coach din România și din sud estul Europei.

  Testimoniale

  Workshop-ul mi s-a potrivit manusă pentru perioada profesională în care mă aflu și apreciez autenticitatea, sinceritatea (care uneori poate provoca dureri), spiritualitatea și flow-ul produselor tale.
  Radu Predescu
  National Sales Manager
  Workshop-ul mi s-a parut foarte interesant, pe o tema foarte ‘hot’ abordata dintr-o perspectiva profesionista de catre Mihai. Am invatat lucruri si am avut si posibilitatea sa cunosc oameni interesanti.
  Andrei Pupaza
  Managing Director
  Evenimentul este un as în mânecă pentru toți oamenii de afaceri care vor să atingă poziții de top.
  Liviu-Adrian Ungureanu
  Director General

  Detalii despre participare

  31 mai
  9:30


  Durată 3 ore
  30 minute pauză de împrospătare

  Locație:
  Hotel Cismigiu

  Bulevardul Regina Elisabeta 38, București

  Investiție

  110 Euro/ persoană

  Vrei să participi?
  Înscrie-te acum   Scroll to Top