RoCoach te invită la WORKSHOPUL GRATUIT despre Constelațiile resurselor și proceselor susținut de Oana Tănase și Daniela Croitoru, în data de 9 Martie la ora 10:00. 

Guest Speaker Cristina Chiriac

Resurse și valori care scot în evidență atuurile feminine, în leadership-ul actual!

Aglomerația așteptărilor pe care le avem de la noi înșine, dar și multitudinea de responsabilități în diferitele roluri pe care le avem zi de zi – iată rețeta clasică pentru oboseală și demotivare.

E ușor să recunoaștem acest tipar. Ca femei, avem multe momente în care cerem mult de la noi înșine, dăm mult, în diferitele roluri, și apoi căutăm moduri în care să ne echilibrăm energia și prezență noastră.

Când și când mai luăm o pauză și ne spunem că, pe viitor, vrem să ne organizam mai bine – vom spune „nu” mai des, ne vom prioritiza propriile noastre obiective… și, cu toate astea, după o perioada, uneori ne regăsim în același cerc de “încerc să fac și mai mult, și mai bine, și mai repede …”.

Dacă recunoști această dinamică interioară, acest workshop îți poate fi de folos!

Oana și Daniela te invită să explorezi, într-o sesiune de învățare experențială, folosind metoda constelațiilor sistemice, două întrebări centrale:

Cum putem să ne uităm conștient la constelația rolurilor noastre?

Cum putem acționa mai înțelept, alături de echipa noastră interioară – a resurselor și a valorilor noastre?

Iată cu ce vei pleca, la finalul întâlnirii:

  • O listă a resurselor tale, care îți pot fi utile în a organiza, conștient, rolurile pe care tu le ai în prezent.
  • Mai multă claritate despre cum arată un pas către mai bine în ceea ce privește modul în care îți organizezi atenția și energia în prezent.
  • Conectare cu femeile din viața ta, care te inspiră sa fii autentică în ceea ce faci și în modul în care faci ceea ce faci.

La toate acestea se adaugă un GUEST SPEAKER de marcă!

Am invitat-o  alături de noi pe Cristina Chiriac, una dintre femeile care au schimbat mentalități și care au devenit modele, pentru femeile leader și care au devenit o sursă de inspirație pentru antreprenoriatul feminin din România.

De ce să participați?

Vei primi informații relevante și utile

Vei face parte dintr-o comunitate de lideri care reînvață continuu

Exemple din viața reală

Veți putea adresa LIVE cele mai presante întrebări

Dintre partenerii noștri

Ce spun dintre cei care au participat la workshop-urile RoCoach:

Înscrie-te la workshop

Scroll to Top