Inteligenta Emotionala
Inteligenta Emotionala reprezinta capacitatea noastra de a recunoaste si de a gestiona emotiile, atat la noi cat si la ceilalti. Cu cat o avem mai dezvoltata, cu atat ne facem viata mai usoara. Dezvoltarea IE necesita timp, rabdare si introspectie, dar aduce rezultate fabuloase in calitatea vietii si a relatiilor cu ceilalti.
Achizitioneaza pachetul cu cele 3 module
Modul 1: Gestionarea emotiilor
Pe drumul inteligentei emotionale primul pas il reprezinta intelegerea propriilor emotii. Cu cat intelegem mai profund structura emotiilor cu atat ne va fi mai usor sa folosim partea constructiva in dezvoltarea noastra. Emotiile noastre reprezinta nucleul tuturor conversatiilor pe care le avem in viata.
AFLĂ MAI MULTE DETALII
Modul 2: Empatia si intelegerea celorlalti
Pentru a crea relatii armonioase avem nevoie sa intelegem ce simt ceilalti. Capacitatea de empatizare poate fi dezvoltata. Cum facem sa intelegem ce este dincolo de cuvinte? Cum ne-am simti noi in situatile prin care trec ceilalti?
AFLĂ MAI MULTE DETALII
Modul 3: Emotiile in business
Emotiile, afectele si judecata obiectiva joaca in continuare un rol major in deciziile de afaceri din toate industriile si rolurile, indiferent de cantitatea de date si informatii la care avem acces.
AFLĂ MAI MULTE DETALII
Previous slide
Next slide
Scroll to Top