Workshop

Workshop-urile susținute de către General Manager-ul RoCoach, Mihai Stănescu, abordează sisteme și tehnici care dezvoltă echipele și oferă o experiență și o călătorie cât mai productivă și interactivă. Vor fi accesate abilitățile de leadership ale managerilor, vor fi trasate direcțiile teoretice și implementate prin exerciții practice sau sesiuni de Q&A. Workshop-urile sunt bilunare, cu o durată de 3 ore, plus 30 minute pauză pentru networking cu alți manageri și antreprenori din companii de succes din România.

Martie 2019

13 martie 2019

București

Skilluri esentiale de leadership
Modul 1: Personal

Workshop-ul: Skill-uri esențiale de Leadership Modul 1 – Personal te va ajuta să descoperi calitățile personale cheie pe care trebuie să le cultivi pentru a deveni un lider de succes și să identifici metode prin care să-ți dezvolți viziunea, integritatea și disciplina personală.

29 martie 2019

București

Cum să gestionezi roluri multiple în organizație

În cadrul workshop-ului: Cum să gestionezi roluri multiple în organizație vom pune accent pe dezvoltarea capacității de adaptare la schimbare a managerului pentru a reuși să acceseze resursele necesare pentru a gestiona diverse roluri în organizație.

Februarie 2019

28 februarie 2019

București

Cum să creezi o viziune comună în organizația ta

În cadrul workshop-ului: Cum să creezi o viziune comună în organizația ta veți aprofunda cum să comunicați deschis ceea ce doriți să realizați, cum să stabiliți împreună obiectivele, cum să relaționați cu ceilalți membrii ai organizației și cum să ajungeți să susțineți o viziune comună pe termen lung.

13 februarie 2019

București

Cum să începi schimbarea în organizație - Modul 1

În cadrul workshop-ului vom discuta cum putem transforma schimbarea din inamic în aliat și despre cum putem utiliza schimbarea drept avantaj concurențial. Vom analiza stagiile schimbării și vom crea pași concreți pentru a utiliza aceste stagii în activitatea noastră.

Ianuarie 2019

11 ianuarie 2019

București

Cum să încurajezi inițiativa
și proactivitatea în echipă

În cadrul workshop-ului veți afla cum să vă motivați echipa astfel încât să încurajați libera inițiativă și proactivitatea, axate pe generarea de rezultate rapide și eficiente.

30 ianuarie 2019

București

Cum să lucrezi cu oameni
demotivați

În cadrul workshop-ului vei afla cum să interacționezi cu oamenii demotivați, și cum să transformi starea de demotivare într-una de motivare.
Scroll to Top