Mihai a început o carieră în vânzări in 2004 ani iar în 2013, decizia de a începe o nouă provocare a venit natural făcând trecerea către o aventură ca si consultant de business si trainer, construind și implementând proiecte de Transformation cu focus pe zonele Sales și Cultură Organizațională, împărtășind poveștile și experiențele adunate.


A absolvit ASE, specializarea Afaceri Internaționale, modulul cu predare în engleză și a terminat o școală postuniversitară în cadrul UPB, specializarea Change Management și Management operațional.


Mihai se descrie ca fiind producător de oameni liberi pentru că poveștile sale oferă interlocutorilor încredere, curaj și momente informative. Proiectele pe care le construiește și le implementează se concentrează pe client și pe călătoria acestuia, folosind co-crearea și oferind sfaturi și suport, clientul își găsește răspunsurile proprii, potrivite contextului său și nu unele ale consultantului. Astfel implementarea se realizează mai facil si acceptarea de către organizație crește.

Mihai Chiratcu

Senior Consultant

O companie este definită de către oamenii săi, iar performanța crescută este mereu bine-venită. Mihai Chiratcu oferă servicii de consiliere în dezvoltare către membrii cheie ai echipei, ca parte a programului ”Călătorie spre performantă.”

Scroll to Top