19 iunie 2019
Ora 17:00

Webinar live:
Cum să spui NU

Nu orice oportunitate de business merită efortul de a fi urmărită, dar în același timp nu doriți să dăunați relațiile cu potențiali parteneri sau clienți, nu-i așa?

Primul lucru la care trebuie să vă gândiți este dacă oportunitatea este bună pentru compania sau pentru clienții dvs. Dacă răspunsul este NU, atunci trebuie să-i explicați clientului sau partenerului de business de ce nu este în cel mai bun interes pentru el să urmărescă acest business.
În cadrul acestui webinar, vom discuta despre care sunt cele mai potrivite momente în care să spunem NU, despre cum putem face acest lucru fără să părem agresivi și despre cum să depășim momentele de nehotărâre mentală.

Cost de participare

36 Euro*

*Dupa ce completezi formularul vei primi pe mail un link catre webinar si o parola de acces. 

Concurs - 10 invitații gratuite

Pasul 1: Da like la pagina RoCoach pe facebook pentru a participa la tombolă.
Pasul 2: Introdu #calatoriespreperformanta în secțiunea „date de facturare”.
Pasul 3: Un reprezentant RoCoach te va contacta să-ți confirme participarea și îți va oferi un link de acces și o parolă cu 24 ore inainte de începerea webinarului.

Înscrie-te la webinar    Susținut live de Mihai Stănescu

    În ultimii 18 ani Mihai Stănescu a implementat proiecte de dezvoltare organizatională prin coaching cu peste 500 de companii private din Romania și Sud-Estul Europei (Austria, Grecia, Ungaria, Bulgaria), în total având practicate peste 12.000 de ore de coaching executiv.

    Scroll to Top