12 iunie 2019
Ora 09:30

Workshop:
Cum să îți motivezi oamenii să accepte schimbarea

Singura constantă este schimbarea. Fie că vorbim de schimbări în cadrul organizației, a modului de lucru sau a tehnologiei care este implementată și utilizată, o schimbare la nivel legislativ sau al mediului înconjurător, este necesar ca oamenii să fie pregătiți pentru a face față oricărei schimbări la nivel organizațional.

În cadrul workshop-ului vom discuta despre pașii necesari pentru a avea o echipă pregătită din punct de vedere emoțional și comportamental să transforme schimbarea din inamic în aliat.

 Vom analiza ce înseamnă schimbarea pentru fiecare categorie de persoană, care sunt metodele prin care îi poți motiva ca lider de echipă și cum să ai o echipă dinamică. 

Cost de participare

90 Euro*

*Ofertă Early Bird valabilă până la data de 7 iunie.
Preț întreg 110 Euro.
TVA inclus.

Înscrie-te la Workshop  Facilitator: Mihai Stănescu

  În ultimii 18 ani Mihai Stănescu a implementat proiecte de dezvoltare organizatională prin coaching cu peste 500 de companii private din Romania și Sud-Estul Europei (Austria, Grecia, Ungaria, Bulgaria), în total având practicate peste 12.000 de ore de coaching executiv.

  De ce să te înscrii

  DEZVOLTARE PROFESIONALĂ

  Îți vei dezvolta capacitățile de leadership prin care îți vei putea motiva oamenii să accepte schimbarea ca fiind un aliat în dezvoltarea și adaptarea organizației la noile provocări.

  EXERCIȚII
  INTERACTIVE

  În cele 3 ore de workshop vei lua parte la exerciții interactive prin care iți vei dezvolta abilitățile de management prin care să înveți pașii pentru a avea o echipa motivată.

  SESIUNI DE
  Q&A

  Sesiuni de Q&A în care ești invitat să adresezi cele mai presante întrebări și vei primi răspunsuri de la cel mai experimentat Executive Coach din România și din sud estul Europei.

  Testimoniale

  Workshop-ul mi s-a potrivit manusă pentru perioada profesională în care mă aflu și apreciez autenticitatea, sinceritatea (care uneori poate provoca dureri), spiritualitatea și flow-ul produselor tale.
  Radu Predescu
  National Sales Manager
  Workshop-ul mi s-a parut foarte interesant, pe o tema foarte ‘hot’ abordata dintr-o perspectiva profesionista de catre Mihai. Am invatat lucruri si am avut si posibilitatea sa cunosc oameni interesanti.
  Andrei Pupaza
  Managing Director
  Evenimentul este un as în mânecă pentru toți oamenii de afaceri care vor să atingă poziții de top.
  Liviu-Adrian Ungureanu
  Director General

  Detalii despre participare

  12 iunie, ora 9:30

  Durată 3 ore
  30 minute pauză de împrospătare

  Locație: Seneca Anticafe

  Strada Arhitect Ion Mincu 1, București

  Investiție

  110 Euro/ persoană

  Vrei să participi?
  Înscrie-te acum   Scroll to Top