Workshop:
Cum să-ți crești
brandingul personal

Workshop-ul: Cum să îți crești branding-ul personal te va ajuta să identifici cele mai simple metode prin care să îți construiești o imagine puternică și să eviți cele mai comune erori care pot distruge acea imagine.

Seneca Anticafe

Strada Arhitect Ion Mincu 1, București

9 octombrie

ora 9:30

Despre eveniment

Branding-ul personal reprezintă un atuu extrem de important pentru orice persoană dornică să avanseze în carieră ( în cadrul unei organizații și nu numai ) și este influențat de valori, principii, credințe, acțiuni sau comportamente.
Workshop-ul: Cum să îți crești branding-ul personal  te va ajuta să identifici cele mai simple metode prin care să îți construiești o imagine puternică și să eviți cele mai comune erori care pot distruge acea imagine.

Facilitator: Mihai Stănescu

În ultimii 18 ani Mihai Stănescu a implementat proiecte de dezvoltare organizatională prin coaching cu peste 500 de companii private din Romania și Sud-Estul Europei (Austria, Grecia, Ungaria, Bulgaria), în total având practicate peste 12.000 de ore de coaching executiv.

Mihai Stanescu

Înscrie-te acum

EARLY BIRD

90
  • Până la data de 3 octombrie
Popular

PREȚ ÎNTREG

110
  • După 3 octombrie

REDUCERE DE GRUP

220
  • Pentru 3 persoane
BEST DEAL

Ce spun cei care au participat?

Workshop-ul mi s-a potrivit manusă pentru perioada profesională în care mă aflu și apreciez autenticitatea, sinceritatea (care uneori poate provoca dureri), spiritualitatea și flow-ul produselor tale.
Radu Predescu
National Sales Manager
Workshop-ul mi s-a parut foarte interesant, pe o tema foarte ‘hot’ abordata dintr-o perspectiva profesionista de catre Mihai. Am invatat lucruri si am avut si posibilitatea sa cunosc oameni interesanti.
Andrei Pupaza
Managing Director
Evenimentul este un as în mânecă pentru toți oamenii de afaceri care vor să atingă poziții de top.
Liviu-Adrian Ungureanu
Director General

Imagini de la workshop-urile anterioare

Vrei să participi?
Înscrie-te acum    Scroll to Top