Workshop:
Cum să delegi eficient

modul 1: Contractul psihologic si delegare

Participă la primul modul din workshop-ul: Cum să delegi eficienti și vei aprofunda cum să setezi corect un contract psihologic pentru a delega sarcinile într-un mod eficient și motivant coechipierilor tăi.

Seneca Anticafe

Strada Arhitect Ion Mincu 1, București

20 februarie

ora 9:30

Eveniment-poza-RoCoach

Despre eveniment

Delegarea este capacitatea unui lider de a transmite către membrii echipei sale sarcinile pe care aceștia le pot realiza, stimulându-le și dezvoltându-le capacitățile de lucru și de sinteză, ajungând astfel la rezultate remarcabile.

Primul modul din workshop-ul: Cum să delegi eficient: Contractul psihologic și delegare pune accent pe descoperirea acelor mecanisme care declanșează procese cognitive care să motiveze membrii echipelor, alegerea celor mai potrivite sarcini pentru fiecare membru al echipei tale și delegarea lor delegi, astfel încât coechipierii să răspundă rapid la cereri și într-un mod care duce la rezultatele dorite.

Facilitator: Mihai Stănescu

În ultimii 18 ani Mihai Stănescu a implementat proiecte de dezvoltare organizatională prin coaching cu peste 500 de companii private din Romania și Sud-Estul Europei (Austria, Grecia, Ungaria, Bulgaria), în total având practicate peste 12.000 de ore de coaching executiv.

Mihai Stanescu

Înscrie-te acum

EARLY BIRD

90
  • Până la data de 14 februarie
Popular

PREȚ ÎNTREG

110
  • După 14 februarie

REDUCERE DE GRUP

240
  • Pentru 3 persoane
BEST DEAL

Ce spun cei care au participat?

Workshop-ul mi s-a potrivit manusă pentru perioada profesională în care mă aflu și apreciez autenticitatea, sinceritatea (care uneori poate provoca dureri), spiritualitatea și flow-ul produselor tale.
Radu Predescu
National Sales Manager
Workshop-ul mi s-a parut foarte interesant, pe o tema foarte ‘hot’ abordata dintr-o perspectiva profesionista de catre Mihai. Am invatat lucruri si am avut si posibilitatea sa cunosc oameni interesanti.
Andrei Pupaza
Managing Director
Evenimentul este un as în mânecă pentru toți oamenii de afaceri care vor să atingă poziții de top.
Liviu-Adrian Ungureanu
Director General

Imagini de la workshop-urile anterioare

Vrei să participi?
Înscrie-te acum    Scroll to Top