11 martie 2019
Ora 17:00

Webinar live:
Crează-ți un climat de încredere în echipă

Încrederea dintre membrii echipei reprezintă un pilon de bază în procesul de atingere a obiectivelor companiei. Ca în viața de zi cu zi, încrederea este influențată de o serie de factori mai mult sau mai puțin controlabili.
În cadrul webinarului-ului:  Crează-ți un climat de încredere în echipă​ vom atinge o problemă sensibilă și vom discuta despre cum putem câștiga încrederea celor din jur, vom analiza modul în care obiectivele noastre pot influența această încredere și vom sintetiza cele mai simple metode prin care să interacționăm cu cei din jur.

Invitat Special:
Oana Trucă,
HR Manager,
Skanska Property România

Oana Truca, HR Manager în Skanska Property România, face parte din echipă din 2011. În rolul ei, Oana inspiră oamenii să obțină cele mai bune performanțe și contribuie la construirea de echipe puternice, cu rezultate remarcabile.

Din 2018, Oana este Associate Certified Coach în cadrul International Coach Federation, activând astfel și în rolul de coach intern, concentrându-se pe extinderea potențialului individual al colegilor, întărirea culturii organizaționale Skanska și la definirea și modelarea sistemelor de management al performanței. 

Facilitator: Mihai Stănescu

În ultimii 18 ani Mihai Stănescu a implementat proiecte de dezvoltare organizatională prin coaching cu peste 500 de companii private din Romania și Sud-Estul Europei (Austria, Grecia, Ungaria, Bulgaria), în total având practicate peste 12.000 de ore de coaching executiv.

Cost de participare

36 Euro*

Concurs - 10 invitații gratuite

Pasul 1: Da like la pagina RoCoach pe facebook pentru a participa la concurs.
Pasul 2: Introdu #calatoriespreperformanta în secțiunea „date de facturare”.
Pasul 3: Un reprezentant RoCoach te va contacta să-ți confirme participarea și îți va oferi un link de acces și o parolă cu 4 ore inainte de începerea webinarului.

Înscrie-te la webinar

Scroll to Top