15 comportamente ale unui lider excepțional

Indiferent dacă conduci o companie, un departament sau o echipă, leadershipul de excepție nu are nimic de-a face cu titul sau poziția pe care o ai. Ceea ce scoate în evidență imediat un lider remarcabil este modul in care se comportă. 

Învață prin cele 15 video-uri disponibile, cum să-ți dezvolți comportamentele pentru a fi un lider apreciat.

Comportamentele excepționale izvorăsc din ceea ce ești, adică din valorile, credințele și experiențele proprii. Comportamentele excepționale sunt foarte ușor de identificat și nu există riscul de a fi interpretate eronat de către cei din jur. În cazul în care liderii lasă loc de interpretare, comportamentele lor nu sunt de nivel excepțional.

Liderii excepționali îi fac pe oameni să se simtă bine și în siguranță, indiferent de circumstanțe. Mai mult, ei devin rapid un exemplu drept de urmat pentru ceilalți, fapt care contribuie la întărirea relațiilor profesionale.

Pe scurt, farmecul pe care îl au liderii de excepție se rezumă la faptul că ceea ce fac este ceva foarte simplu și clar. Acțiunile liderilor excepționali sunt transparente și directe. Încearcă cel puțin 2-3 dintre ele, așa cum ți le prezint în video-uri! Îți garantez că succesul va fi al tău!

URMĂREȘTE GRATUIT PRIMELE 3 DIN CELE 15
video-uri din acest pachet

Întrebări frecvente

A: Fiecare pachet conține 15 video-uri pe care le poți urmări de pe orice dispozitiv, la orice oră.

A: În fiecare pachet, vei putea accesa în jur de o oră de conținut video, în 15 video-uri separate.

A: După achiziționarea unui pachet vei primi pe email un link în care poți accesa playlist-ul cu cele 15 video-uri, prezentate de către Mihai Stănescu.

A: Poți achiziționa un pachet la prețul de 79 Euro sau poți achiziționa cele 3 pachete disponibile momentan la prețul de 199 Euro pentru 45 de videouri.

A: Mihai Stănescu este Executive Coach cu peste 18 ani de experiență în domeniul coaching-ului, antrenând peste 700 clienți din organizații din România și Europa Centrală și de Est.

VREI SĂ VEZI TOATE VIDEO-URILE?

Scroll to Top