15 boli ale leadership-ului

De-a lungul celor 20 de ani de activitate în mijlocul tulburărilor organizaționale am înțeles că în spatele unui leadership eficient care inspiră pe ceilalți se află o muncă grea. În primul rând, este o muncă cu tine însuți. Pentru a putea performa, ești pus în situația de a duce o luptă permanentă cu „bolile” sufletului pe care, de altfel, le are fiecare dintre noi. Ele deseori își lasă amprenta asupra calității leadershipului și clar că afectează negativ eficiența acestuia.

Învață să recunoști și cum să tratezi bolilele leadership-ului prin aceste 15 video-uri, prezentate de către Mihai Stănescu. 

Bolile leadershipului se manifestă prin comportamente și atitudini ale liderilor care produc consecințe asupra întregii organizații. Aceste boli sunt contaminabile și depinde foarte mult de „imunitatea” fiecăruia. Te poți cotamina de la superiori, colegi și chiar de la echipa ta. Indubitabil acestea trebuiesc „extirpate” în totalitate. Pentru a putea face asta e important să înțelegi care sunt aceste boli. 

Doar dându-ți seama care sunt acestea, ele te vor ajuta să îți ții leadership-ul la valoare maximă, funcționând ca un „așa nu!” definitiv și ireconciliabil.

Care sunt aceste boli și cum să le „tratezi”, află în această serie de 15 video-uri.

URMĂREȘTE GRATUIT PRIMELE 3 din CELE 15
video-uri din acest pachet

Întrebări frecvente

A: Fiecare pachet conține 15 video-uri pe care le poți urmări de pe orice dispozitiv, la orice oră.

A: În fiecare pachet, vei putea accesa în jur de o oră de conținut video, în 15 video-uri separate.

A: După achiziționarea unui pachet vei primi pe email un link în care poți accesa playlist-ul cu cele 15 video-uri, prezentate de către Mihai Stănescu.

A: Poți achiziționa un pachet la prețul de 79 Euro sau poți achiziționa cele 3 pachete disponibile momentan la prețul de 199 Euro pentru 45 de videouri.

A: Mihai Stănescu este Executive Coach cu peste 18 ani de experiență în domeniul coaching-ului, antrenând peste 700 clienți din organizații din România și Europa Centrală și de Est.

VREI SĂ VEZI TOATE VIDEO-URILE?

Scroll to Top