15 abilități necesare unui manager de succes

Oricine poate fi plasat într-un rol de conducere, dar pentru a excela în această poziție sunt necesare abilități excepționale. Nu există o modalitate unică de a descrie aceste abilități. Astfel, nu este o surpriză că poți găsi diferite liste care descriu abilitățile necesare pe care ar trebui să le deții pentru a devenit un lider excepțional. 

Dezvoltă-ți abilitățile necesare unui manager de succes prin această serie de 15 video-uri prezentate de către Mihai Stănescu. 

15-abilitati-manageri

Timp de 20 de ani de lucru cu lideri din diverse organizații am tot strâns observații în ceea ce privește abilitățile lor. Nu sunt observații originale sau un model de leadership nou, ci sunt extrase din experiențe reale și concrete. Din practică am înțeles că abilitățile excepționale de leadership schimbă modul în care oamenii realizează proiecte, încurajează inițiativele, construiesc sentimentul de scop comun și împuternicesc atât indivizii, cât și echipele. Este foarte important ca liderii excepționali să gestioneze inspirat schimbările și să producă rezultate remarcabile.

Pentru a putea dezvolta toate aceste abilități, cel mai simplu este să copiezi comportamentele liderilor excepționali. De aceea te îndemnăm să folosești aceste video-uri în același fel: copiază ceea ce auzi și ce vezi în ele. Rezultatul este garantat!

URMĂREȘTE GRATUIT PRIMELE 3 din CELE 15
video-uri din acest pachet

Întrebări frecvente

A: Fiecare pachet conține 15 video-uri pe care le poți urmări de pe orice dispozitiv, la orice oră.

A: În fiecare pachet, vei putea accesa în jur de o oră de conținut video, în 15 video-uri separate.

A: După achiziționarea unui pachet vei primi pe email un link în care poți accesa playlist-ul cu cele 15 video-uri, prezentate de către Mihai Stănescu.

A: Poți achiziționa un pachet la prețul de 79 Euro sau poți achiziționa cele 3 pachete disponibile momentan la prețul de 199 Euro pentru 45 de videouri.

A: Mihai Stănescu este Executive Coach cu peste 18 ani de experiență în domeniul coaching-ului, antrenând peste 700 clienți din organizații din România și Europa Centrală și de Est.

VREI SĂ VEZI TOATE VIDEO-URILE?

Scroll to Top