Coach Manager

Workshop practic pentru managerii și directorii de organizații care doresc să-și îmbunătățească abilitățile de leadership colectiv

Programul Coach Manager este livrat de RoCoach și Mihai Stănescu, în România, de peste 15 ani unui număr impresionant de peste 4.000 de manageri. Workshop-ul este practic în proporție de 75%, în cadrul căruia participanții exersează abilități de management delegativ și coaching (comunicare, motivare, relaționare) pe subiecte reale și importante din punctul lor de vedere.

Programul propus nu presupune jocuri de rol sau situații ipotetice, ci se axează pe două direcții de învățare:

• învățarea directă și practică de abilități de coaching & leadership
• dezvoltarea de abilități de management operațional, în concordanță cu situația specifică în care se află grupul țintă vizat.

Vom avea 3 zile de lucru în care vom exersa abilitățile de coaching și vom descoperi împreună cele mai simple metode de coaching prin care putem îmbunătăți abilități manageriale, de leadership personal și de echipă.

Îmbunătățirea abilităților de coaching executiv: îmbunătățirea ascultării, adresarea întrebărilor puternice, crearea unui mediu de lucru sigur, obținerea angajamentului, tratarea problemelor reale, învățarea și practicarea mai multor tehnici de coaching.

Obținerea unor perspective complet diferite asupra comportamentelor umane, a modelelor relaționale, găsirea propriei motivații și motivarea celorlalți, implementarea proceselor practice de schimbare, înfruntarea problemelor și dificultăților emoționale, țintirea celor mai bune rezultate posibile. Explorarea și definirea rolului de manager de echipa, lider și coach prin implementarea unei noi perspective asupra dinamicii interacțiunilor dintre oameni, transformarea acestora în cel mai apropiat ritm de dezvoltare, supervizarea și îndrumarea performanței lor în scopuri de zi cu zi.

 

Programul se axează pe dezvoltarea de competențe comportamentale de management, ușor observabile în orice mediu organizațional.

Am grupat aceste competențe pe 3 direcții ale dezvoltării, pentru fiecare dintre ele existând exerciții dedicate sau secvențe specifice:

MODUL 1

Competențe de ascultare activă

MODUL 2

Compețențe de adresare de întrebări puternice

MODUL 3

Modele aplicate în roluri de coaching

Accesați programul Coach Manager prin

sau completând acest formular

Scroll to Top