În fiecare lună, un consultant agreat RoCoach vă va acompania prin materiale din aria dumneavoastră de interes în dezvoltare profesională, prin care să vă îmbunătăți capacitățile de management și de conducere. Resursele sunt alese special pentru a fi în concordanță cu nivelul dumneavoastră de senioritate și cu specificul nișei în care vă desfășurați activitatea.

Materialele de auto dezvoltare sunt alese cu grijă dintr-o gama largă de resurse realizate de către și cu cei mai influenți și experimentați oameni în management și leadership de top internațional.

Materiale Video

Unul dintre cele mai dinamice moduri prin care vă puteți dezvolta capacitățile profesionale, indiferent de nivelul dumneavoastră de senioritate este prin materiale video.
Video-urile sunt alese dintr-o gamă largă de resurse informative, pentru orice nivel al dezvoltării profesionale, create de către speakeri și traineri de top, care sunt recunoscuți internațional ca experți în aria lor de practică.
Video-urile au avantajul de a transmite mesajul pe mai multe căi de comunicare, atât auditiv cât și vizual, și pot fi urmărite de pe calculatorul, tableta sau smartphone-ul dumnevoastră. De asemenea, reduc încărcătura cognitivă și maximizează retenția.

Audio Book

Cărțile audio reprezintă unul dintre modurile de învățare în care primiți informații pentru dezvoltarea dvs în timp ce lucrați la proiecte sau sunteți la volan.
Cărțile audio au avantajul de a transmite informații mai detaliate, asemănătoare cu citirea tradițională, dar cu o rată de retenție sporită. Cărțile audio sunt selectate cu atenție pentru a cuprinde orice informație de care aveți nevoie, în momentul în care aveți nevoie.
Cărțile audio sunt atent selectate pentru a vă oferi acele informații care să transforme un simplu proces de învățare într-o adevărată călătorie de dezvoltare.

Studii de caz

Studiile de caz, realizate de către consilierii RoCoach privind companii din domenii similare dumneavoastră, aduc informații relevante pentru a descoperi moduri diferite și inedite în care gândesc alți manageri sau lideri. Veți putea analiza decizii, alegeri, rezultate, obiective șamd. 

Materiale scrise de Mihai Stănescu

Mihai Stănescu este considerat cel mai experimentat executive coach din România deoarece a acumulat, în cei 18 ani de experiență profesională, peste 12.000 de ore de practică în domeniul coaching-ul executiv. A lucrat în mod direct cu lideri de top din România și din Sud Estul Europei, alături de membri de board și Executivi C-Level.  

Este recunoscut ca fiind unul dintre promotorii coaching-ul în România, iar materialele scrise de el, recunoscute internațional, se axează în special pe dezvoltarea capacităților de leadership ale managerilor de top. 

Recomandări de cărți

Cărțile reprezintă una dintre metodele clasice de învățare și una dintre cele mai complexe și detaliate moduri prin care vă puteți dezvolta capacitățile de conducere ale echipei dumneavoastră. 

Consilierul dumneavoastră RoCoach, dedicat dezvoltării, va alege cele mai potrivite cărti pentru dezvoltarea dumneavoastră, în funcție de interesul și nivelul la care vă aflați. Cărțile sunt selectate pentru a vă susține în călătoria dedicată dezvoltării, cu temele preferate și pentru a ajunge la obiectivele setate.  

Poți accesa serviciile de Self-Learning prin

sau completând acest formular

Scroll to Top