Masterclass

Peste 10.000 de ore de executive&business coaching și o experiență de peste 15 ani se regăsesc într-un format unic care va schimba fața leadership-ului în România. MasterClass by Mihai Stănescu deschide noi perspective pentru cei care au atins deja o anvergură profesională și personală, dar caută noi provocări menite să le incite apetitul pentru succes.

Leadership Unplugged

Primul eveniment sub egida MasterClass by Mihai Stănescu își găsește inspirația în atmosfera selectă a cluburilor de jazz sau blues, unde energia publicului cu artistul depășeste limitările scenei. Leadership Unplugged înseamnă conectare prin deconectare, autenticitate și o experiență care lăregește nu doar orizontul de așteptări în business, ci și de înțelegere a dinamicii leadership-ului.

Beneficii

Mai mult decât beneficii aspiraționale, Leadership Unplugged este locul în care Mihai Stănescu îți va spune exact ce butoane trebuie apăsate pentru a continua dezvoltarea ta și a organizației tale. Know how tangibil, nu vorbe lipsite de conținut. O direcție clară și șansa de a te alătura unui club select al liderilor care schimbă cultura organizațională din România.

Testimoniale

Evenimentul este un as în mânecă pentru toți oamenii de afaceri care vor să atingă poziții de top.
Liviu-Adrian Ungureanu
Director General - Dacia Plant
Mihai Stănescu este un coach care știe să te ghideze spre reușita profesională. Recomand evenimentul pentru toți oamenii de afaceri care vor să facă următorul pas în carieră.
Mihai Ciudin
Broker - ReMax CentralPlant
Workshop-ul mi s-a potrivit manusă pentru perioada profesională în care mă aflu și apreciez autenticitatea, sinceritatea (care uneori poate provoca dureri), spiritualitatea și flow-ul produselor tale.
Radu Predescu
Sales Manager - Autonom

Rezervă-ți locul acum!

VIDEOS

Scroll to Top