03.12 - 17:00 - 19:00

Coaching GRUP:
Managementul stresului

“Dacă vrei să mergi repede, mergi singur.
Dacă vrei să ajungi departe, mergi împreună cu alții.”

Grupurile de coaching sunt pentru tine, dacă preferi să lucrezi împreună cu alți oameni la fel de inteligenți și plini de resurse ca și tine.

În ultima perioadă am văzut mai mulți conducători și coordonatori de echipe încordați, în căutare continuă de soluții care par să nu mai vină.

În criza prin care trecem în prezent avem nevoie de ceilalți, pentru a găsi împreună cele mai bune soluții și strategii de a ne gasi echilibrul in mijlocul furtunii. De a avea claritate chiar și atunci când suntem incojurați de incertitudine și de a putea rămâne concentrați pe scop, fară a ne pierde din vedere pe noi înșine, pe cei cu care lucrăm.

Am creat acest grup de coaching ca să contracarăm sentimentele de izolare și de luptă continuă, care produc un nivel ridicat de stres. Nu uita, suntem în aceeași barcă. Cine înoată singur, va întâmpina dificultăți extreme în gestionarea stresului și a provocărilor.

Înscrie-te în grupul  de coaching “Critical Life Skills” și beneficiază de un program de antrenament creat pentru tine și comunitatea de lideri care [re]învață continuu!

DE CE SĂ PARTICIPI?

Vei face parte dintr-o comunitate de OAMENI CARE ÎȘI DORESC SĂ FIE MAI BUNI

Oamenii simt nevoia de apartenență la o comunitate. Ședințele de coaching în grup RoCoach Critical Lifeskills îți adresează această dorință, pentru a fi alături de oameni cu aceleași interese, probleme și dorințe ca tine.

Vei avea parte de sprijin și încurajare continuă

Când lucrurile devin dificile, vocea critică din interiorul fiecăruia începe să se facă auzită. Prin participarea la ședințele de coaching de grup, te vei simți sprijinit de alte persoane care se află în situații similare. Implicarea în grup te va ajuta să linistești vocea interioară și să-ți diminuezi din zgomotul mental, pentru a putea lua cele mai bune decizii pentru tine și echipa ta!

Îți vei gestiona nivelul de stres mai ușor și vei căpăta claritate

Vei căpăta o imagine de ansamblu a factorilor care îți provoacă agitație și anxietate, pentru a putea avea claritate, luciditate și a fi concentrat pe scop. Vei avea mai multe resurse interioare să traiești cu adevărat în prezent.

Îți vei crește încrederea în forțele proprii

Fiind aproape de oameni care se află în situații asemănătoare cu tine, vei simți că suntem cu toții împreună. Nu te vei mai simți singur(ă) în fața noilor provocări și îți vei crește încrederea în forțele proprii.

Ce spun dintre cei care au participat:

Întrebări frecvente

Ne vom întalni joi, 3 decembrie, de la ora 17:00 până la ora 19:00, pe platforma Zoom, pentru a discuta despre cum să-ți gestionezi stresul și anxietatea.

Această sesiune de coaching în grup sunt adresate tuturor persoanelor care își doresc să afle cum să depăsească aceste momente dificile și își doresc să-și îmbunătătească viața, modul de gestionare a situațiilor și să ajungă să se cunoască, cu adevărat, pe ei însuși.

Pentru o mai bună desfăsurare a ședințelor de coaching în grup Critical lifeskills, grupurile vor fi formate din 6-8 persoane, care vor fi coordonate de către un coach RoCoach.

Oana Tănase este coach profesionist cu o experiență în domeniu de 5 ani. Înainte de a deveni coach, a activat 6 ani în industria software unde a coordonat procese de vânzare consultativă. Are experiența de management în zona de start-up – alături de un grup de investitori străini a pus bazele unei companii de servicii medicale și timp de aproape 3 ani a coordonat întreaga afacere. După peste 10 ani petrecuți în organizații, a decis să își asume un nou rol – acela de coach și facilitator. Din acest spatiu sustine creșterea și transformarea sustenabilă a organizațiilor, principalele arii de competență fiind facilitarea sistemică, coaching executiv și training.

Participarea la o sesiune de coaching în grup este 70 Euro (TVA inclus), redus de la 100 Euro. Pentru oferte corporate sau pentru participarea la mai multe sesiuni, contactează un consilier RoCoach, folosind formularul de mai jos. 

VREI SĂ PARTICIPI?

Vrei să afli mai multe detalii sau îți dorești programe dedicate pentru echipa ta?

Trimite-ne un mesaj și un consilier RoCoach te va contacta în cel mai scurt timp posibil!

Nu poți participa acum? Nicio problemă!

Înscrie-te la newsletter pentru a primi informații relevante și pentru a fi la curent cu evenimentele noastre!

Scroll to Top