Cum să lucrezi cu oameni demotivați

Participă la workshopul susținut de către cel mai titrat Executive Coach din România, Mihai Stănescu
30 Ianuarie – Sediul RoCoach
Începând cu ora 09:30

Despre workshop

Oamenii demotivați pot reprezenta un pericol pentru succesul oricărei organizații. Schimbarea stării de demotivare poate fi uneori dificilă, presărată de obstacole și bariere. În cadrul workshop-ului vei afla cum să transformi starea de demotivare într-una de determinare și care sunt stimulii care te vor ajuta să treci peste cele mai dificile schimbări de comportament.

Te invităm pe 30 ianuarie, începând cu ora 09:30, la workshopul: Cum să lucrezi cu oameni demotivați să descoperi cum să-ți motivezi echipa astfel încât să generați împreună rezultate rapide și sustenabile și cum să transformați compețențe în comportamente de lungă durată.

De ce să te înscrii

DEZVOLTARE PROFESIONALĂ

Îți vei dezvolta capacitățile de management prin care, împreună cu echipa ta, veți aborda provocările motivați și pregațiți pentru a face față schimbărilor, pentru a genera rezultate rapide și eficiente.

EXERCIȚII
INTERACTIVE

în cele 3 ore de workshop vei lua parte la exerciții interactive prin care îți vei dezvolta abilitățile de a descoperi care sunt stimulii care pot demotiva oamenii din echipa ta. Vei lucra direct pe modele comportamentele, care te vor să ajuta să treci peste aceste bariere, pentru a avea o echipă motivată.

SESIUNI DE
Q&A

Iei parte la sesiuni de Q&A unde ești invitat să pui cele mai presante întrebări. Vei primi răspunsuri concludente de la cel mai experimentat Executive Coach din România și din Sud-Estul Europei.

În ultimii 18 ani Mihai Stănescu a implementat proiecte de dezvoltare organizatională prin coaching cu peste 500 de companii private din Romania și Sud-Estul Europei (Austria, Grecia, Ungaria, Bulgaria), în total având practicate peste 12.000 de ore de coaching executiv.

Testimoniale

Workshop-ul mi s-a potrivit manusă pentru perioada profesională în care mă aflu și apreciez autenticitatea, sinceritatea (care uneori poate provoca dureri), spiritualitatea și flow-ul produselor tale.
Radu Predescu
National Sales Manager
Workshop-ul mi s-a parut foarte interesant, pe o tema foarte ‘hot’ abordata dintr-o perspectiva profesionista de catre Mihai. Am invatat lucruri si am avut si posibilitatea sa cunosc oameni interesanti.
Andrei Pupaza
Managing Director
Evenimentul este un as în mânecă pentru toți oamenii de afaceri care vor să atingă poziții de top.
Liviu-Adrian Ungureanu
Director General

Detalii despre participare

30 ianuarie
09:30

Durată 3 ore
30 minute pauză de împrospătare

Sediul RoCoach

Str. Barbu Delavrancea, 15, sector, 1
București
Punct de reper: Parcul Kiseleff/ Ambasada Italiei

Investiție


110 Euro + TVA / persoană

Înscrie-te acum și învață cum să-ți motivezi echipa    Scroll to Top