Cum să începi schimbarea în organizație

Modul I

Participă la primul modul al workshopului: Cum să începi schimbarea în organizație, susținut de către cel mai titrat Executive Coach din România, Mihai Stănescu.
13 februarie
Începând cu ora 09:30

Despre workshop

Singura constantă este schimbarea. Fie că vorbim despre schimbări în cadrul organizației, a modului de lucru sau a tehnologiei care este implementată și utilizată, ori la nivel legislativ sau al mediului înconjurător, este necesar ca oamenii să fie pregătiți pentru a face față oricărei transformări la nivel organizațional.

Te invităm pe 13 februarie, de la ora 9:30, să iei parte la primul modul din workshopul: Cum să începi schimbarea în organizație.

În cadrul acestui modul vom discuta despre cum putem transforma schimbarea din inamic în aliat.
Vei afla cum poți utiliza transformarea drept avantaj concurențial și vom analiza stagiile schimbării, pentru a crea pași concreți pentru a utiliza aceste practici în activitatea ta.

De ce să te înscrii

DEZVOLTARE PROFESIONALĂ

Îți vei dezvolta capacitățile de leadership și de management prin care să începi să privești schimbarea precum un aliat, pentru a fi cu un pas în fața competiției și despre cum să îmbunătățești capacitățile fiecărui membru al echipei pentru a genera performanță.

EXERCIȚII
INTERACTIVE

În cele 3 ore de workshop vei lua parte la exerciții interactive prin care iți vei dezvolta abilitățile de conducere pentru a întelege mai bine procesele de schimbare, cum să-ți construiești noi competențe în organizație pentru a depăși orice obstacol.

SESIUNI DE
Q&A

Sesiuni de Q&A în care ești invitat să adresezi cele mai presante întrebări și vei primi răspunsuri de la cel mai experimentat Executive Coach din România și din sud estul Europei.

În ultimii 18 ani Mihai Stănescu a implementat proiecte de dezvoltare organizatională prin coaching cu peste 500 de companii private din Romania și Sud-Estul Europei (Austria, Grecia, Ungaria, Bulgaria), în total având practicate peste 12.000 de ore de coaching executiv.

Testimoniale

Workshop-ul mi s-a potrivit manusă pentru perioada profesională în care mă aflu și apreciez autenticitatea, sinceritatea (care uneori poate provoca dureri), spiritualitatea și flow-ul produselor tale.
Radu Predescu
National Sales Manager
Workshop-ul mi s-a parut foarte interesant, pe o tema foarte ‘hot’ abordata dintr-o perspectiva profesionista de catre Mihai. Am invatat lucruri si am avut si posibilitatea sa cunosc oameni interesanti.
Andrei Pupaza
Managing Director
Evenimentul este un as în mânecă pentru toți oamenii de afaceri care vor să atingă poziții de top.
Liviu-Adrian Ungureanu
Director General

Detalii despre participare

13 februarie
9:30


Durată 3 ore
30 minute pauză de împrospătare

Hotel Residence Arc de Triomphe


Str. Clucerului, Nr. 19, in Sala Panoramic
Bucuresti, Sector 1

Investiție

110 Euro + TVA / persoană

Dacă dorești să participi la cele 3 module, oferim un discount. Mai multe detalii vei primi pe mail după ce te înscrii.

Vrei să participi?
Înscrie-te acum    Scroll to Top