28 februarie 2019
Ora 09:30

Workshop:
Cum să creezi o viziune comună

O viziune comună în organizație este absolut necesară deoarece trasează liniile pe care se dezvoltă produsele și serviciile organizației, creează o unitate a grupului și stimulează motivația în rândul membrilor echipei.


În cadrul workshop-ului: Cum să creezi o viziune comună în organizația ta veți aprofunda cum să comunicați deschis ceea ce doriți să realizați, cum să stabiliți împreună obiectivele, cum să relaționați cu ceilalți membrii ai organizației și cum să ajungeți să susțineți o viziune comună pe termen lung.

Cost de participare

110 Euro*

*Dacă doriți să participați cu alți membrii ai organizației, vă putem oferi un discount.

Înscrie-te la Workshop  Facilitator: Mihai Stănescu

  În ultimii 18 ani Mihai Stănescu a implementat proiecte de dezvoltare organizatională prin coaching cu peste 500 de companii private din Romania și Sud-Estul Europei (Austria, Grecia, Ungaria, Bulgaria), în total având practicate peste 12.000 de ore de coaching executiv.

  De ce să te înscrii

  DEZVOLTARE PROFESIONALĂ

  Îți vei dezvolta capacitățile de leadership și de management prin care să începi să reusești, împreună cu echipa ta, să creați o viziune comună, pe termen lung.

  EXERCIȚII
  INTERACTIVE

  În cele 3 ore de workshop vei lua parte la exerciții interactive prin care iți vei dezvolta abilitățile de conducere pentru a întelege mai bine care sunt pașii pentru a crea o viziune comună.

  SESIUNI DE
  Q&A

  Sesiuni de Q&A în care ești invitat să adresezi cele mai presante întrebări și vei primi răspunsuri de la cel mai experimentat Executive Coach din România și din sud estul Europei.

  Testimoniale

  Workshop-ul mi s-a potrivit manusă pentru perioada profesională în care mă aflu și apreciez autenticitatea, sinceritatea (care uneori poate provoca dureri), spiritualitatea și flow-ul produselor tale.
  Radu Predescu
  National Sales Manager
  Workshop-ul mi s-a parut foarte interesant, pe o tema foarte ‘hot’ abordata dintr-o perspectiva profesionista de catre Mihai. Am invatat lucruri si am avut si posibilitatea sa cunosc oameni interesanti.
  Andrei Pupaza
  Managing Director
  Evenimentul este un as în mânecă pentru toți oamenii de afaceri care vor să atingă poziții de top.
  Liviu-Adrian Ungureanu
  Director General

  Detalii despre participare

  28 februarie
  9:30


  Durată 3 ore
  30 minute pauză de împrospătare

  Locație: Sediul RoCoach

  Str. Barbu Delavrancea, 15, sector 1, Bucuresti.
  Locatia este in proxima apropiere de Ambasada Italiei si Parcul Kiseleff.

  Investiție

  110 Euro/ persoană

  Vrei să participi?
  Înscrie-te acum   Scroll to Top