3 octombrie 2019
Ora 09:30

Workshop:
Tehnici esențiale de Leadership Modul 3 - Public

Leadership-ul public presupune un set de acțiuni și comportamente utilizate de un lider pentru a influența cel puțin 2 persoane simultan. Scopul acestui tip de leadership este reprezentat de setarea și agreerea unei viziuni comune, motivante, dar și a unui viitor pentru grup sau organizație. În același timp, este des utilizat pentru a dezvolta o presiune pozitivă, bazată pe încredere și colaborare.

Workshop-ul te va ajuta să descoperi cum să cultivi o viziune comună, cum să te concentrezi pe rezultat și cum să crești încrederea colegilor în propriile puteri

Cost de participare

90 Euro*

*Investiție Early Bird. Valabil până la data de 22 septembrie.
Preț întreg 110 Euro (TVA INCLUS)

Înscrie-te la Workshop

Profită acum de oferta Early Bird!

au mai ramas

Zile
Ore
Minute  Facilitator: Mihai Stănescu

  În ultimii 18 ani Mihai Stănescu a implementat proiecte de dezvoltare organizatională prin coaching cu peste 500 de companii private din Romania și Sud-Estul Europei (Austria, Grecia, Ungaria, Bulgaria), în total având practicate peste 12.000 de ore de coaching executiv.

  De ce să te înscrii

  DEZVOLTARE PROFESIONALĂ

  Îți vei aprofunda capacitățile de leadership prin care îți vei dezvolta capacitățile de comunicare, vei câștiga încrederea celor din jurul tău și vei trăi în concordanță cu propria misiune care să reflecte valorile tale.

  EXERCIȚII
  INTERACTIVE

  În cele 3 ore de workshop vei lua parte la exerciții interactive într-un mediu deschis și creativ, alături de lideri din top business-ul românesc, prin care iți vei dezvolta abilitățile de leadership public.

  SESIUNI DE
  Q&A

  Sesiuni de Q&A în care ești invitat să adresezi cele mai presante întrebări și vei primi răspunsuri de la cel mai experimentat Executive Coach din România și din sud estul Europei.

  Testimoniale

  Workshop-ul mi s-a potrivit manusă pentru perioada profesională în care mă aflu și apreciez autenticitatea, sinceritatea (care uneori poate provoca dureri), spiritualitatea și flow-ul produselor tale.
  Radu Predescu
  National Sales Manager
  Workshop-ul mi s-a parut foarte interesant, pe o tema foarte ‘hot’ abordata dintr-o perspectiva profesionista de catre Mihai. Am invatat lucruri si am avut si posibilitatea sa cunosc oameni interesanti.
  Andrei Pupaza
  Managing Director
  Evenimentul este un as în mânecă pentru toți oamenii de afaceri care vor să atingă poziții de top.
  Liviu-Adrian Ungureanu
  Director General

  3 octombrie
  9:30

  Durată 3 ore
  30 minute pauză de împrospătare

  Locație: Seneca Anticafe


  Strada Arhitect Ion Mincu 1, sector 1, București

  Investiție


  90 Euro - Early Bird până la 15 septembrie
  110 Euro/ persoană

  Vrei să participi?
  Înscrie-te acum   Scroll to Top