13 martie 2019
Ora 09:30

Workshop:
Skill-uri esențiale de Leadership modul 1: Personal

Leadershipul personal reprezintă abilitatea de a-ți trasa singur direcțiile și obiectivele, pornind de la o misiune personală aflată în echilibru perfect cu propriile valori, principii și obiective.
Workshop-ul: Skill-uri esențiale de Leadership Modul 1 – Personal te va ajuta să descoperi calitățile personale cheie pe care trebuie să le cultivi pentru a deveni un lider de succes și să identifici metode prin care să-ți dezvolți viziunea, integritatea și disciplina personală.

Cost de participare

110 Euro*

*Dacă doriți să participați cu alți colegi din organizație, vă putem oferi un discount.

Înscrie-te la Workshop  Facilitator: Mihai Stănescu

  În ultimii 18 ani Mihai Stănescu a implementat proiecte de dezvoltare organizatională prin coaching cu peste 500 de companii private din Romania și Sud-Estul Europei (Austria, Grecia, Ungaria, Bulgaria), în total având practicate peste 12.000 de ore de coaching executiv.

  De ce să te înscrii?

  DEZVOLTARE PROFESIONALĂ

  Îți vei aprofunda capacitățile de leadership personal prin care îți vei dezvolta capacitățile de auto-disciplină, vei câștiga încrederea celor din jurul tău și vei trăi în concordanță cu propria misiune care să reflecte valorile tale.

  EXERCIȚII
  INTERACTIVE

  În cele 3 ore de workshop vei lua parte la exerciții interactive într-un mediu elegant, alături de lideri din top business-ul românesc, prin care iți vei dezvolta abilitățile de leadership personal.

  SESIUNI DE
  Q&A

  Sesiuni de Q&A în care ești invitat să adresezi cele mai presante întrebări și vei primi răspunsuri de la cel mai experimentat Executive Coach din România și din sud estul Europei.

  Testimoniale

  Workshop-ul mi s-a potrivit manusă pentru perioada profesională în care mă aflu și apreciez autenticitatea, sinceritatea (care uneori poate provoca dureri), spiritualitatea și flow-ul produselor tale.
  Radu Predescu
  National Sales Manager
  Workshop-ul mi s-a parut foarte interesant, pe o tema foarte ‘hot’ abordata dintr-o perspectiva profesionista de catre Mihai. Am invatat lucruri si am avut si posibilitatea sa cunosc oameni interesanti.
  Andrei Pupaza
  Managing Director
  Evenimentul este un as în mânecă pentru toți oamenii de afaceri care vor să atingă poziții de top.
  Liviu-Adrian Ungureanu
  Director General

  Detalii despre participare

  13 martie
  9:30

  Durată 3 ore
  30 minute pauză de împrospătare

  Locație:
  Hotel Arc de Triomphe

  Strada Clucerului 19, sector 1, București

  Investiție

  110 Euro/ persoană

  Vrei să participi?
  Înscrie-te acum   Scroll to Top