8 mai 2019
Ora 09:30

Workshop:
Cum să-ți crești nivelul de responsabilitate în echipă

Reponsabilitatea își face simțită prezența doar într-un mediu în care sarcinile sunt delegate clar, în timp ce obiectivele se află în echilibru perfect cu valorile fiecărui membru al echipei.
În cadrul acestui workshop vei afla cum să descoperi cele mai importante valori ale membrilor echipei, cum să îi ajuți să creadă mai mult în propriile forțe și cum să își asume propriile fapte.
Vei învăța ce presupune o delegare eficientă și vei descoperi rolul tău pe parcursul implementării sarcinilor.

Înscrie-te la Workshop  Facilitator: Mihai Stănescu

  În ultimii 18 ani Mihai Stănescu a implementat proiecte de dezvoltare organizatională prin coaching cu peste 500 de companii private din Romania și Sud-Estul Europei (Austria, Grecia, Ungaria, Bulgaria), în total având practicate peste 12.000 de ore de coaching executiv.

  De ce să te înscrii

  DEZVOLTARE PROFESIONALĂ

  Vei descoperi cele mai importante valori ale membrilor echipei, cum să îi ajuți să creadă mai mult în propriile forțe și cum să își asume propriile fapte.

  EXERCIȚII
  INTERACTIVE

  În cele 3 ore de workshop vei lua parte la exerciții interactive prin care iți vei dezvolta abilitățile de delegare și vei descoperi rolul tău pe parcursul implementării sarcinilor.

  SESIUNI DE
  Q&A

  Sesiuni de Q&A în care ești invitat să adresezi cele mai presante întrebări și vei primi răspunsuri de la cel mai experimentat Executive Coach din România și din sud estul Europei.

  Testimoniale

  Workshop-ul mi s-a potrivit manusă pentru perioada profesională în care mă aflu și apreciez autenticitatea, sinceritatea (care uneori poate provoca dureri), spiritualitatea și flow-ul produselor tale.
  Radu Predescu
  National Sales Manager
  Workshop-ul mi s-a parut foarte interesant, pe o tema foarte ‘hot’ abordata dintr-o perspectiva profesionista de catre Mihai. Am invatat lucruri si am avut si posibilitatea sa cunosc oameni interesanti.
  Andrei Pupaza
  Managing Director
  Evenimentul este un as în mânecă pentru toți oamenii de afaceri care vor să atingă poziții de top.
  Liviu-Adrian Ungureanu
  Director General

  Detalii despre participare

  8 mai
  9:30

  Durată 3 ore
  30 minute pauză de împrospătare

  Locație: Sediul RoCoach

  Strada Barbu Delavrancea, 15, sector, 1, Bucuresti

  Investiție

  110 Euro/ persoană

  Vrei să participi?
  Înscrie-te acum   Scroll to Top