8 mai 2019
Ora 09:30

Workshop:
Cum să-ți crești nivelul de responsabilitate în echipă

Reponsabilitatea își face simțită prezența doar într-un mediu în care sarcinile sunt delegate clar, în timp ce obiectivele se află în echilibru perfect cu valorile fiecărui membru al echipei.
În cadrul acestui workshop vei afla cum să descoperi cele mai importante valori ale membrilor echipei, cum să îi ajuți să creadă mai mult în propriile forțe și cum să își asume propriile fapte.
Vei învăța ce presupune o delegare eficientă și vei descoperi rolul tău pe parcursul implementării sarcinilor.

Înscrie-te la WorkshopFacilitator: Mihai Stănescu

În ultimii 18 ani Mihai Stănescu a implementat proiecte de dezvoltare organizatională prin coaching cu peste 500 de companii private din Romania și Sud-Estul Europei (Austria, Grecia, Ungaria, Bulgaria), în total având practicate peste 12.000 de ore de coaching executiv.

De ce să te înscrii

DEZVOLTARE PROFESIONALĂ

Vei descoperi cele mai importante valori ale membrilor echipei, cum să îi ajuți să creadă mai mult în propriile forțe și cum să își asume propriile fapte.

EXERCIȚII
INTERACTIVE

În cele 3 ore de workshop vei lua parte la exerciții interactive prin care iți vei dezvolta abilitățile de delegare și vei descoperi rolul tău pe parcursul implementării sarcinilor.

SESIUNI DE
Q&A

Sesiuni de Q&A în care ești invitat să adresezi cele mai presante întrebări și vei primi răspunsuri de la cel mai experimentat Executive Coach din România și din sud estul Europei.

Testimoniale

Workshop-ul mi s-a potrivit manusă pentru perioada profesională în care mă aflu și apreciez autenticitatea, sinceritatea (care uneori poate provoca dureri), spiritualitatea și flow-ul produselor tale.
Radu Predescu
National Sales Manager
Workshop-ul mi s-a parut foarte interesant, pe o tema foarte ‘hot’ abordata dintr-o perspectiva profesionista de catre Mihai. Am invatat lucruri si am avut si posibilitatea sa cunosc oameni interesanti.
Andrei Pupaza
Managing Director
Evenimentul este un as în mânecă pentru toți oamenii de afaceri care vor să atingă poziții de top.
Liviu-Adrian Ungureanu
Director General

Detalii despre participare

8 mai
9:30

Durată 3 ore
30 minute pauză de împrospătare

Locație: Sediul RoCoach

Strada Barbu Delavrancea, 15, sector, 1, Bucuresti

Investiție

110 Euro/ persoană

Vrei să participi?
Înscrie-te acumScroll to Top