11 septembrie 2019
Ora 09:30

Workshop:
Cum să îți eficientizezi tranziția către un nivel superior de management

Workshop-ul: Cum să îți eficientizezi tranziția către un nivel superior de management se bazează pe tehnici de coaching de tranziție. Se vor dezvolta lucruri pe care le-ați învățat într-un anumit nivel de management pentru a avea capacitatea de a acumula tehnici și moduri noi de lucru la nivelul superior al organizației din care faceți parte.

Pe parcursul workshop-ului ne propunem să dezvoltăm fiecare etapă a tranziției și să dezvoltăm o perspectivă strategică. Vom oferi o privire de ansamblu asupra tuturor factorilor care influențează aceasta tranziție și sfaturi cât mai bune membrilor echipei pe care o conduceți.

Profită acum de oferta Early Bird!

au mai ramas

Zile
Ore
Minute

Cost de participare

90 Euro*

*Investiție Early Bird. Valabil până la data de 1 septembrie.
Preț întreg 110 Euro (TVA INCLUS)

Înscrie-te la Workshop  Facilitator: Mihai Stănescu

  În ultimii 18 ani Mihai Stănescu a implementat proiecte de dezvoltare organizatională prin coaching cu peste 500 de companii private din Romania și Sud-Estul Europei (Austria, Grecia, Ungaria, Bulgaria), în total având practicate peste 12.000 de ore de coaching executiv.

  De ce să te înscrii

  DEZVOLTARE PROFESIONALĂ

  Vei dezvolta o perspectivă strategică și îți vei imbunătății capacitatea de a acumula tehnici și moduri noi de lucru la nivelul superior al organizației din care faceți parte.

  EXERCIȚII
  INTERACTIVE

  În cele 3 ore de workshop vei lua parte la exerciții interactive prin care iți vei crește capacitățile tale de management pentru a face tranziția către următorul nivel de management.

  SESIUNI DE
  Q&A

  Sesiuni de Q&A în care ești invitat să adresezi cele mai presante întrebări și vei primi răspunsuri de la cel mai experimentat Executive Coach din România și din sud estul Europei.

  Testimoniale

  Workshop-ul mi s-a potrivit manusă pentru perioada profesională în care mă aflu și apreciez autenticitatea, sinceritatea (care uneori poate provoca dureri), spiritualitatea și flow-ul produselor tale.
  Radu Predescu
  National Sales Manager
  Workshop-ul mi s-a parut foarte interesant, pe o tema foarte ‘hot’ abordata dintr-o perspectiva profesionista de catre Mihai. Am invatat lucruri si am avut si posibilitatea sa cunosc oameni interesanti.
  Andrei Pupaza
  Managing Director
  Evenimentul este un as în mânecă pentru toți oamenii de afaceri care vor să atingă poziții de top.
  Liviu-Adrian Ungureanu
  Director General

  11 septembrie
  9:30

  Durată 3 ore
  30 minute pauză de împrospătare

  Locație: Seneca Anticafe


  Strada Arhitect Ion Mincu 1, sector 1, București

  Investiție


  90 Euro - Early Bird până la 1 septembrie
  110 Euro/ persoană

  Vrei să participi?
  Înscrie-te acum   Scroll to Top