Cum să încurajezi inițiativa și proactivitatea în echipă

Participă la primul workshop din 2019 susținut de către cel mai titrat Executive Coach din România, Mihai Stănescu
11 Ianuarie – Sediul RoCoach
Începând cu ora 10:30

Despre workshop

Inițiativa și proactivitatea se manifestă doar în cazul acelor organizații în care starea de motivare reprezintă o prioritate pentru lider, dar și pentru echipa sa. Inițiativa și proactivitatea vin mână în mână cu o stare elevată de motivare și angajament în organizație, un simț al răspunderii și al conectivității cu ceilalți membrii ai echipei, în care fiecare membru tinde către o zona de productivitate crescută, prin care să aducă rezultate benefice organizației.

Te invităm pe 11 ianuarie, începând cu ora 10:30, la workshopul: Cum să încurajezi inițiativa și proactivitatea în echipă unde vei afla cum să-ți motivezi echipa astfel încât să încurajezi libera inițiativă și proactivitatea, pentru a genera rezultate rapide și eficiente.

De ce să te înscrii

DEZVOLTARE PROFESIONALĂ

Iți vei dezvolta capacitățile de management prin care, împreună cu echipa ta, veți putea aborda provocările motivați pentru a genera rezultate într-un mod rapid si eficient.

EXERCIȚII
INTERACTIVE

în cele 3 ore de workshop vei lua parte la exerciții interactive prin care iți vei dezvolta abilitățile pentru a încuraja proactivitatea în rândul membrilor echipei.

SESIUNI DE
Q&A

Sesiuni de Q&A în care sunteți invitați să puneți cele mai presante întrebări și vei primi răspunsuri de la cel mai experimentat Executive Coach din România și din Sud Estul Europei.

În ultimii 18 ani Mihai Stănescu a implementat proiecte de dezvoltare organizatională prin coaching cu peste 500 de companii private din Romania și Sud-Estul Europei (Austria, Grecia, Ungaria, Bulgaria), în total având practicate peste 12.000 de ore de coaching executiv.

Detalii despre participare

11 ianuarie
10:30

Ora 10:30
Durată 3 ore
30 minute pauză de împrospătare

Sediul RoCoach

Str. Barbu Delavrancea, 15, sector, 1
București

Punct de reper: Parcul Kiseleff/ Ambasada Italiei

Investiție

110 Euro + TVA / persoană

Înscrie-te și începe anul cu o echipă proactivă    Scroll to Top