31 iulie 2019
Ora 09:30

Workshop:
Cum să începi schimbarea în organizație
Modul 3

Singura constantă este schimbarea. Fie că vorbim de schimbări în cadrul organizației, a modului de lucru sau a tehnologiei care este implementată și utilizată, o schimbare la nivel legislativ sau al mediului înconjurător, este necesar ca oamenii să fie pregătiți pentru a face față oricărei schimbări la nivel organizațional.
În cadrul workshop-ului vom discuta cum putem transforma schimbarea din inamic în aliat și despre cum putem utiliza schimbarea drept avantaj concurențial. Vom analiza stagiile schimbării și vom crea pași concreți pentru a utiliza aceste stagii în activitatea noastră.

Cost de participare

90 Euro*

*Investiție Early Bird. Valabil până la data de 19 iulie.
Preț întreg 110 Euro (TVA INCLUS)

Înscrie-te la Workshop  Facilitator: Mihai Stănescu

  În ultimii 18 ani Mihai Stănescu a implementat proiecte de dezvoltare organizatională prin coaching cu peste 500 de companii private din Romania și Sud-Estul Europei (Austria, Grecia, Ungaria, Bulgaria), în total având practicate peste 12.000 de ore de coaching executiv.

  De ce să te înscrii

  DEZVOLTARE PROFESIONALĂ

  Îți vei dezvolta capacitățile de leadership și de management prin care să să reusești, împreună cu echipa ta, să transformați schimbarea din inamic în aliat.

  EXERCIȚII
  INTERACTIVE

  În cele 3 ore de workshop vei lua parte la exerciții interactive prin care vei aprofunda pașii prin care să suștii o schimbare organizațională de succes.

  SESIUNI DE
  Q&A

  Sesiuni de Q&A în care ești invitat să adresezi cele mai presante întrebări și vei primi răspunsuri de la cel mai experimentat Executive Coach din România și din sud estul Europei.

  Testimoniale

  Workshop-ul mi s-a potrivit manusă pentru perioada profesională în care mă aflu și apreciez autenticitatea, sinceritatea (care uneori poate provoca dureri), spiritualitatea și flow-ul produselor tale.
  Radu Predescu
  National Sales Manager
  Workshop-ul mi s-a parut foarte interesant, pe o tema foarte ‘hot’ abordata dintr-o perspectiva profesionista de catre Mihai. Am invatat lucruri si am avut si posibilitatea sa cunosc oameni interesanti.
  Andrei Pupaza
  Managing Director
  Evenimentul este un as în mânecă pentru toți oamenii de afaceri care vor să atingă poziții de top.
  Liviu-Adrian Ungureanu
  Director General

  Imagini de la workshopurile anterioare

  Detalii despre participare

  31 iulie
  9:30

  Durată 3 ore
  30 minute pauză de împrospătare

  Locație: Seneca Anticafe


  Strada Arhitect Ion Mincu 1, sector 1, București

  Investiție


  90 Euro - Early Bird până la 19 iulie
  110 Euro/ persoană

  Vrei să participi?
  Înscrie-te acum   Scroll to Top