10 iulie 2019
Ora 09:30

Workshop:
Cum să delegi eficient

Delegarea este capacitatea unui lider de a transmite către membrii echipei sale sarcinile pe care aceștia le pot realiza, stimulându-le și dezvoltându-le capacitățile de lucru și de sinteză, ajungând astfel la rezultate remarcabile.

Workshop-ul: Cum să delegi eficient pune accent pe descoperirea acelor mecanisme care declanșează procese cognitive care să motiveze membrii echipelor. Printre acestea se numără aflarea celor mai rapide și eficiente soluții pentru gestionarea problemelor pe care le întâmpină o echipă, dezvoltarea de noi metode de lucru mai performante decât cele actuale și modalități de a dezvolta legături puternice între membrii echipei.

Cost de participare

90 Euro*

*Investiție Early Bird. Valabil până la data de 5 iulie. Preț întreg 110 Euro (TVA INCLUS)

Înscrie-te la Workshop  Facilitator: Mihai Stănescu

  În ultimii 18 ani Mihai Stănescu a implementat proiecte de dezvoltare organizatională prin coaching cu peste 500 de companii private din Romania și Sud-Estul Europei (Austria, Grecia, Ungaria, Bulgaria), în total având practicate peste 12.000 de ore de coaching executiv.

  De ce să te înscrii

  DEZVOLTARE PROFESIONALĂ

  Vei învăța care sunt pașii pentru a delega într-un mod eficient și pentru a avea o echipa responsabilă și motivată.

  EXERCIȚII
  INTERACTIVE

  În cele 3 ore de workshop vei lua parte la exerciții interactive prin care iți vei dezvolta abilitățile pentru a delega eficient.

  SESIUNI DE
  Q&A

  Sesiuni de Q&A în care ești invitat să adresezi cele mai presante întrebări și vei primi răspunsuri de la cel mai experimentat Executive Coach din România și din sud estul Europei.

  Testimoniale

  Workshop-ul mi s-a potrivit manusă pentru perioada profesională în care mă aflu și apreciez autenticitatea, sinceritatea (care uneori poate provoca dureri), spiritualitatea și flow-ul produselor tale.
  Radu Predescu
  National Sales Manager
  Workshop-ul mi s-a parut foarte interesant, pe o tema foarte ‘hot’ abordata dintr-o perspectiva profesionista de catre Mihai. Am invatat lucruri si am avut si posibilitatea sa cunosc oameni interesanti.
  Andrei Pupaza
  Managing Director
  Evenimentul este un as în mânecă pentru toți oamenii de afaceri care vor să atingă poziții de top.
  Liviu-Adrian Ungureanu
  Director General

  Imagini de la workshopurile anterioare

  Detalii despre participare

  10 iulie
  9:30

  Durată 3 ore
  30 minute pauză de împrospătare

  Locație: Seneca Anticafe


  Strada Arhitect Ion Mincu 1, sector 1, București

  Investiție


  90 Euro - Early Bird până la 5 iulie
  110 Euro/ persoană

  Vrei să participi?
  Înscrie-te acum   Scroll to Top