17 aprilie 2019
Ora 17:00

Webinar live:
Cum să integrezi noile generații în echipa ta

O schimbare de generație în companie este dificilă pentru cei care s-au dezvoltat în altă perioada a timpului. Modul lor de gândire nu este întotdeauna în concordanță cu modelele de gândire deja existente într-o organizație cu istorie.

Webinar-ul: Cum să integrezi noile generații în echipa ta va analiza care sunt acele moduri de gândire ale generației tinere, cum se raportează la schimbare, cum folosesc tehnologiile nou apărute pe piață și cum absorb informația. În acest mod, vom descoperi cum să dezvoltăm idei noi împreună cu ei, cum să înglobăm în organizație noile tendințe și noul stil de lucru pentru a le oferi autonomie, conectivitate și siguranță, aducând astfel, idei inovative în companie.

Cost de participare

36 Euro*

*Dupa ce completezi formularul vei primi pe mail un link catre webinar si o parola de acces. 

Concurs - 10 invitații gratuite

Pasul 1: Da like la pagina RoCoach pe facebook pentru a participa la tombolă.
Pasul 2: Introdu #calatoriespreperformanta în secțiunea „date de facturare”.
Pasul 3: Un reprezentant RoCoach te va contacta să-ți confirme participarea și îți va oferi un link de acces și o parolă cu 4 ore inainte de începerea webinarului.

Înscrie-te la webinar    Facilitator: Mihai Stănescu

    În ultimii 18 ani Mihai Stănescu a implementat proiecte de dezvoltare organizatională prin coaching cu peste 500 de companii private din Romania și Sud-Estul Europei (Austria, Grecia, Ungaria, Bulgaria), în total având practicate peste 12.000 de ore de coaching executiv.

    Scroll to Top