Consiliere Work-Life Balance

De multe ori, din dorința de a atinge cât mai rapid culmile succesului, ignorăm viața personală și beneficiile pe care aceasta ni le poate oferi. Călătoria noastră către dezvoltare se bazează pe acest pilon, pe raportul dintre viața profesională și cea personală. 

Astfel, vom lucra în sesiuni individuale pentru a găsi și menține un echilibru sănătos între viața personală și cea profesională. 

Consilierul agreat RoCoach se va asigura de o bună planificare a timpului, astfel încât să reusiți să vă aliniați viețile în concordanță cu valorile personale, obiectivele și prioritățile dumneavoastră. Veți descoperi cum să folosiți eficient strategiile de management ale timpului și cum să comunicați eficient cu familia și colegii dumneavoastră. De asemenea, veți descoperi cum să identificați moduri în care puteți fi ajutat de către familie în împlinirea scopurilor persoanele pe care vi le setați.

Consiliere în managementul stresului

Stresul reprezintă unul dintre principalii factori nocivi pentru evoluția noastră. Nu vom ignora acest pericol și, astfel, vom oferi servicii de consiliere în managementul acestuia.

Un proces prin care consilierul dumneavoastră, agreat RoCoach, va descoperi calea care duce la               recunoașterea declanșatorilor personali de stres și burnout. Consilierul va oferi ghidaj, într-o sesiune de 90 de minute, asupra gestionării acestor factori. 

În final, veți beneficia de cel mai performant sistem de management al stresului personalizat. 

On the job Shadowing

Odată creată o legătură puternică și solidă între dumneavoastră și coach, spre finalul călătoriei, veți      beneficia de un serviciu inedit. Cum am promis, vă vom acompania până la final și, astfel, am creat procesul ”on the job Shadowing”. Coach-ul cu care ați lucrat, în care aveți deplină încredere, va fi alături de dumneavoastră în decursul unei ședințe de o oră cu echipa. 

Strict observator, va prelua și analiza informațiile identificate și va oferi feedback personalizat în cadrul unei sesiuni viitoare. Nu ne vom opri aici… Vom pune pe hârtie o serie de pași concreți care să vă ajute îmbunătățirea interacțiunii cu echipa. Procesul va dura 90 de minute și este strict confidențial. 

Consiliere în procesul dezvoltării

Consilierea în cadrul acestui proces are o structură construită perfect contextului în care vă aflați. 

Vom începe printr-o discuție de 90 de minute, urmată de o serie de alte discuții (agreate de comun acord) pe canalul de comunicare preferat. 

Rolul consilierii va fi de a vă ajuta să vă setați și atingeți obiective strategice și tactice.

Periodic, în funcție de obiective și evoluție, veți fi acompaniat în alegerea celor mai potrivite servicii    RoCoach: webinarii, workshop-uri, materiale de self-learning. 

Contactează-ne pentru a ne cunoaște

    Scroll to Top