Cautam-coleg-presale

Job: Presales specialist

Cauti un job full time sau un intership, intr-un mediu deschis si prietenos, in care sa discuti cu oameni de business din Bucuresti si din tara, si unde sa-ti dezvolti abilitatile de vanzari?

Noi ne dorim sa angajam pe cineva ca tine: o persoana ordonata, fara teama de actiuni repetitive, care sa se ocupe de partea de presales a companiei @RoCoach.

Cum va arata ziua ta de lucru?

Ne vedem pe la 10 dimineata, cand vei ajunge la birou si ne vom bea cafeaua impreuna pe balcon, privind parcul Kiseleff. Dupa ce vom bea cafeaua, vei cauta persoane cu putere de decizie din business-ul autohton, aceasta fiind una dintre responsabilitatile tale.

Dupa pauza de pranz sau de relaxare si de voie buna, vei contacta manageri si antreprenori pentru a-i informa despre unul dintre cele mai complete si performanta programe de dezvoltare organizationala: #calatoriespreperformanta. Scopul tau este sa stabilesti intalniri pentru echipa de vanzari, care va fi alaturi de tine in acest proces.

Seara, dupa ce vei termina programul la birou la ora 18:00, poti ajunge imediat in centru, pentru o intalnire cu prietenii sau un eveniment fain la care sa participam impreuna.

Ca si bonus, pentru a te destinde in timpul programului, te vei juca cu mascota biroului, un catel pe nume Ravi.

Celalalte avantaje pe care le vei avea lucrand cu noi le vom povesti la o cafea sau un ceai.

Iti suna interesant? Trimite-ne pe email la adresa [email protected] CV-ul tau si o scurta descriere a ta, folosind ca subiect: Job Presales.

Scroll to Top