Critical skills for the 21st century leader

Good Team, teamwork, leadership

Apple l-a avut pe Steve Jobs care a creat compania si a lansat-o pe un trend ascendent, dar nu a facut-o de unul singur. Winston Churchill a incurajat Anglia sa reziste in cel de-al Doilea Razboi Mondial, dar daca nu avea poporul care sa-l sustina, incurajarile lui nu erau suficiente.

Un leader trebuie sa stie cum sa-si motiveze echipa pentru a-si atinge si a-si depasi provocarile pe care le intampina.

Este de asemenea esential ca un leader sa creeze o viziune comuna si clara asupra directiei pe care organizatia sa o urmeze, pentru a avea succes si sa asigure tot ceea ce este necesar pentru a ajunge acolo.

Daca esti in acea pozitie, stii ca depinde de tine sa setezi tonul si sa asiguri mediul in care echipa sa creasca si sa prospere. De tine depinde sa setezi standare inalte la care echipa sa adere si sa dispuna de toate uneltele necesare pentru a le atinge. De asemenea, este esential sa fii mereu alaturi de ei atunci cand sunt criticati pe nedrept sau atacati.

Chiar si atunci cand nu esti inca la conducerea echipei sau a grupului, ai oportunitatea de a  demonstra capacitatile tale de leader prin a-ti motiva, a-ti inspira sau a-ti ghida colegii mai putini experimentati in a-si atinge potentialul.

Ca leader iti ajuti echipa sa inteleaga ca ceea ce fac conteaza si ca sunt apreciati.   

Pentru a creste capacitatile tale si ale echipei pe care o coordonezi, organizam acest workshop de 4 ore, intitulat „You are as good as your team”.

La acest workshop vei descoperi cum sa:

  • Creezi o viziune comuna a echipei
  • Dezvolti o dinamica a grupului
  • Cum sa-ti motivezi echipa pentru a va atinge obiectivele

Detalii despre participare

Data si ora: Vineri, 20 Aprilie de la 10:30 pana la 14:30

Unde: Sediul RoCoach din Str. Barbu Delavrancea, 15, sector 1, Bucuresti, langa parcul Kiseleff

Investitia de participare

120 Euro de persoana

300 Euro pentru 3 persoane

Pentru mai multe persoane va rugam sa ne contactati

Inscrie-te acum

Scroll to Top