28 iunie 2019
Ora 09:30

Workshop:
Cum poți să îți crești retenția în echipă

Mentorul poate influența decisiv evoluția oamenilor și a organizației. Conform DEX, un mentor reprezintă un „Conducător spiritual, povățuitor, îndrumător; preceptor, educator.” Mentorul eficient dezvoltă relaţii pozitive, are abilităţi de a socializa şi de a construi canale eficiente de comunicare pentru a oferi ajutor şi feedback rapid.
Workshop-ul: Cum poți să îți crești retenția în echipă te va ajuta să îți dezvolți capacitățile de mentor, astfel încât să asiguri o dezvoltare continuă și productivă a echipei și, implicit, a companiei din care faci parte.

Cost de participare

90 Euro*

*Ofertă Early Bird valabilă până la data de 20 iunie.

Preț întreg 110 Euro
TVA INCLUS

Înscrie-te la Workshop  Facilitator: Mihai Stănescu

  În ultimii 18 ani Mihai Stănescu a implementat proiecte de dezvoltare organizatională prin coaching cu peste 500 de companii private din Romania și Sud-Estul Europei (Austria, Grecia, Ungaria, Bulgaria), în total având practicate peste 12.000 de ore de coaching executiv.

  De ce să te înscrii

  DEZVOLTARE PROFESIONALĂ

  Îți vei dezvolta capacitățile de mentor, astfel încât vei știi cum să integrezi noul venit pentru a-l pregăti să înceapă cu dreptul cariera în noua companie și a-l menține motivat și stimulat, crescând astfel gradul de retenție în echipă.

  EXERCIȚII
  INTERACTIVE

  În cele 3 ore de workshop vei lua parte la exerciții interactive prin care iți vei dezvolta abilitățile de conducere pentru a întelege mai bine care sunt pașii pentru integra noul venit, pentru a-l menține stimulat și motivat.

  SESIUNI DE
  Q&A

  Sesiuni de Q&A în care ești invitat să adresezi cele mai presante întrebări și vei primi răspunsuri de la cel mai experimentat Executive Coach din România și din sud estul Europei.

  Testimoniale

  Workshop-ul mi s-a potrivit manusă pentru perioada profesională în care mă aflu și apreciez autenticitatea, sinceritatea (care uneori poate provoca dureri), spiritualitatea și flow-ul produselor tale.
  Radu Predescu
  National Sales Manager
  Workshop-ul mi s-a parut foarte interesant, pe o tema foarte ‘hot’ abordata dintr-o perspectiva profesionista de catre Mihai. Am invatat lucruri si am avut si posibilitatea sa cunosc oameni interesanti.
  Andrei Pupaza
  Managing Director
  Evenimentul este un as în mânecă pentru toți oamenii de afaceri care vor să atingă poziții de top.
  Liviu-Adrian Ungureanu
  Director General

  Detalii despre participare

  28 iunie - ora 9:30


  Durată 3 ore
  30 minute pauză de împrospătare

  Locație: TBA

  Tot ce putem să-ți spunem acum este că workshop-ul va avea loc în zona centrala a Bucureștiului.

  Investiție

  90 Euro - Early bird

  110 Euro - preț întreg

  Vrei să participi?
  Înscrie-te acum   Scroll to Top