The New Age of Management

Într-o lume modernă în care membrii echipelor au deja mai multe cunosțiinte despre domeniul în care activează față de liderii lor, rolul managerului s-a transformat din cineva care dictează ce dorește echipei pe care o coordonează, într-un leader care știe cum să gestioneze capacițățile fiecărui membru și cum să coordoneze relațiile dintre oamenii din echipă, pentru a-i ajuta să-și atingă potențialul personal și profesional.

Tranziția unui leader de la șef la facilitaror este capacitatea leaderului de a crea un mediu deschis și transparent, care incurajează membrii echipei să evalueze și să articuleze nivelul lor de performanță fară frică sau jenă de orice fel și în care să fie deschiși să primească ajutor de la colegi de la orice nivel al companiei.

Context si descriere

O echipa de succes este un grup de personalitati aflate in coerenta interioara si in coeziune exterioara. Fiecare individ este o persoana importanta, de sine statatoare, faraa de care grupul nu exista. Toti poseda o viziune si impreuna conlucreaza la viziunea grupului, pentru ca aceasta este viziunea de succes a companiei, a locului in care aceste personalitati se dezvolta impreuna.

Depasind nivelul unui simplu proces de training, acest workshop dezvoltă oamenii creativ si responsabil si asigura manifestarea fiecaruia intr-un cadrul clar si orientat catre optimizare. Toti membrii echipei sunt importanti, pentru ca viziunea fiecaruia face posibila durabilitatea echipei.

Workshop-ul se adreseaza companiilor care inteleg necesitatea dezvoltarii personale a profesionistilor. Depasind simpla intelegere cotidiana a “dezvoltarii personale”, ne propunem prin acest workshop dezvoltarea si maturizarea relatiilor, interactiunilor si a sistemelor umane implicate in procesul de business. Abordarea profesionistă a grupurilor depaseste momentele critice si blocajele interpersonale prin gestionarea factorului uman. Efectul este marirea gradului de coeziune si deschidere.

Oferim optimizarea performantelor fiecarui membru din fiecare echipa, acolo unde acesta poate da randament maxim. Facilitarea noastra asigura o cale rapida si coerenta pentru descatusarea dinamicii de grup.

Tehnici, exercitii si instrumente

Coachingdeechipa

Pentru a asigura o comunicare ecologica, pozitiva si de impact in cadrul workshopului, vom utiliza mai multe modele de dezvoltare umana, printre care:

 • Gestiunea si Managementul Procesului de Comunicare Interpersonala;
 • Modelul Pozitiilor de Viata;
 • Triunghiul Dramatic;
 • Feedforward vs. Feedback,
 • In mai multe exercitii practice, in dinamica grupului tinta.

Inteligenta emotionala cuprinde ca elemente esentiale: intelegerea mai buna a propriilor emotii, gestionarea eficienta a emotiilor si cresterea calitatii vietii, intelegerea mai buna a celor din jur si un confort ridicat in relatiile interumane, precum si crearea de relatii mai bune la toate nivelele cu cei din jur si cresterea productivitatii, odata cu imbunatatirea imaginii personale. Conform cercetarilor statistice, competenta emotionala este de doua ori mai importanta decat abilitatile tehnice sau intelectuale.

Tehnicile de dezvoltare a Inteligentei Emotionale se vor concentra pe:

– Autocunoastere: Identificarea emotiilor, a schimbarilor fiziologice generate de acestea;
– Exprimarea emotiilor;
– Reactii native la emotii negative: fuga, atac, incremenire;
– Stresul si metode de gestionare a stresului;
– Identificarea cauzelor emotionale ale conflictelor;
– Acceptarea diferentelor de opinie si modurilor diferite de gandire.

Rezultate si beneficii

Ce vor invata participantii la workshop?
La final, acestia vor:

 • regasi echilibrul intre efortul de zi cu zi si perspectiva de termen lung;
 • invata sa puna intrebari, sa asculte si sa dea cele mai potrivite sugestii celorlalti;
 • dezvolta un stil de comunicare pozitiv si orientat catre resurse;
 • gestiona mai bine stresul zilnic;
 • identifica etapa de dezvoltare umana in care se gasesc, individual si colectiv;
 • dezvolta capacitatea de a lucra singuri si impreuna pentru rezultate extraordinare;
 • confrunta situatiile negative, exploatand la maxim energia existenta pentru rezultate;
 • descoperi ce e mai bine pentru cei cu care lucreaza;
 • invata arta leadershipului individual si de echipa, la modul foarte practic;
 • economisi timpul si energia pentru lucrurile cele mai importante;
 • dobandi abilitati de lider.

Detalii de participare:

ambrose-chua-243947

Program eveniment: 10:30 - 14:30
Investitie de participare: 100 Euro/persoana

Rezerva-ti locul acum

  Parteneri media

  Scroll to Top