Workshop:
Tehnici esențiale de leadership

Modul 1 - Leadership personal

Participă la workshop-ul: Tehnici esențiale de Leadership Modul 1 - Personal și vei descoperi calitățile personale cheie pe care să le cultivi pentru a deveni un lider care inspiră încredere și vei identifica metode prin care să-ți dezvolți abilitățile de planificare și de luare de decizii.

Seneca Anticafe

Strada Arhitect Ion Mincu 1, București

23 ianuarie

ora 9:30

Despre eveniment

Leadershipul personal reprezintă abilitatea de a-ți trasa singur direcțiile și obiectivele, pornind de la o misiune personală aflată în echilibru perfect cu propriile valori, principii și obiective.

Workshop-ul: Tehnici esențiale de Leadership Modul 1 – Personal te va ajuta să descoperi calitățile personale cheie pe care să le cultivi pentru a deveni un lider de succes și să identifici metode prin care să-ți dezvolți abilitățile de aservitivitate, planificare și setare de obiective.

Facilitator: Mihai Stănescu

În ultimii 18 ani Mihai Stănescu a implementat proiecte de dezvoltare organizatională prin coaching cu peste 500 de companii private din Romania și Sud-Estul Europei (Austria, Grecia, Ungaria, Bulgaria), în total având practicate peste 12.000 de ore de coaching executiv.

Mihai Stanescu

Înscrie-te acum

EARLY BIRD

90
  • Până la data de 17 ianuarie
Popular

PREȚ ÎNTREG

110
  • După 17 ianuarie

REDUCERE DE GRUP

220
  • Pentru 3 persoane
BEST DEAL

Ce spun cei care au participat?

Workshop-ul mi s-a potrivit manusă pentru perioada profesională în care mă aflu și apreciez autenticitatea, sinceritatea (care uneori poate provoca dureri), spiritualitatea și flow-ul produselor tale.
Radu Predescu
National Sales Manager
Workshop-ul mi s-a parut foarte interesant, pe o tema foarte ‘hot’ abordata dintr-o perspectiva profesionista de catre Mihai. Am invatat lucruri si am avut si posibilitatea sa cunosc oameni interesanti.
Andrei Pupaza
Managing Director
Evenimentul este un as în mânecă pentru toți oamenii de afaceri care vor să atingă poziții de top.
Liviu-Adrian Ungureanu
Director General

Imagini de la workshop-urile anterioare

Vrei să participi?
Înscrie-te acum    Scroll to Top