Critical lifeskills
WEBINARS

Participă și tu la seria de webinarii Critical Life skills alături de alți oameni care au interese asemănătoare cu ale tale.
Aceste webinarii au o durată de 60 de minute și sunt centrate pe dezvoltarea abilităților esențiale pentru o viață personală și profesională împlinită și plină de claritate.
Webinariile sunt prezentate de către coachii RoCoach.

Ce spun oamenii:

9 martie

Ora 16:00
Durată: 60 min
Prezentator: Andrei Alexandrescu
Co-prezentator: George Bragadireanu

Echilibru viață-muncă

Din dorința noastră de a atinge succesul cât mai rapid, tindem să ignoram viața personală și beneficiile pe care aceasta ne le poate aduce. O viață echilibrată poate aduce beneficii atât pentru organizație cât și pentru angajați.

În acest webinar susținut live probono de către Andrei Alexandrescu și George Bragadireanu, ne vom concentra atenția pe a dezvolta un stil de viață-muncă echilibrat, pentru a imbunatăți viața noastră în sau în afara biroului, cât și în implinirea noastră și crearea unei stări de bine, pentru a fi mai fericiți și impliniți.

23 martie

Ora 16:00
Durată: 60 min
Prezentator: Anca Covaciu
Co-prezentator: George Bragadireanu

Cum să fii un lider asertiv și temperat

Într-un context predominat de presiune și schimbări, rolul liderului temperat și asertiv devine din ce în ce mai important. Capacitatea de a asculta activ și de a găsi soluții fără presiune negative reprezintă două dintre calitățile unui lider temperat.

Webinar-ul: Cum să fii un lider temperat susținut live și probono de către Anca Covaciu și George Bragadireanu te va ajuta să identifici secretele dezvoltării încrederii de sine și să gestionezi situații confilictuale astfel încât să eviți demotivarea membrilor echipei.

De ce să participi?

Vei primi informații relevante și utile

Poți participa din confortul casei tale

Vei putea revedea webinariile pentru 48 ore

Exemple din viața reală

Vei putea adresa cele mai presante întrebări

Vei face parte dintr-o comunitate de lideri

Despre Prezentatori

Andrei Alexandrescu

Coach RoCoach

George Bragadireanu

Coach RoCoach

Anca Covaciu

Coach RoCoach

Te putem ajuta cu mai multe informații?

Trimite-ne un mesaj

Scroll to Top