27.01 - ORA 15:00

Coaching GROUP:
Responsabilizarea echipei

“Dacă vrei să mergi repede, mergi singur.
Dacă vrei să ajungi departe, mergi împreună cu alții.”

Grupurile de “Critical Life Skills Coaching” sunt pentru tine, dacă preferi să lucrezi împreună cu alți oameni la fel de inteligenți și plini de resurse ca și tine.

Succesul unei echipe este strâns legat de responsabilitate. Ca manager, nu doar că ești responsabil pentru acțiunile tale, ci ești responsabil și de crearea unei culturi de asumare în echipa ta. Un manager excelent inspiră acea responsabilitate în ADN-ul echipei sale.

Reponsabilitatea își face simțită prezența doar într-un mediu în care sarcinile sunt delegate clar, în timp ce obiectivele se află în echilibru perfect cu valorile fiecărui membru al echipei.

În cadrul acestei sesiuni de coaching, în grup vei afla cum să descoperi cele mai importante valori ale membrilor echipei, cum să îi ajuți să creadă mai mult în propriile forțe și cum să își asume propriile fapte. Vei învăța ce presupune o delegare eficientă și vei descoperi rolul tău pe parcursul implementării sarcinilor.

DE CE SĂ PARTICIPI?

Vei face parte dintr-o comunitate de OAMENI CARE ÎȘI DORESC SĂ FIE MAI BUNI

Oamenii simt nevoia de apartenență la o comunitate. Ședințele de coaching în grup RoCoach Critical Lifeskills îți adresează această dorință, pentru a fi alături de oameni cu aceleași interese, probleme și dorințe ca tine.

Vei avea parte de sprijin și încurajare continuă

Când lucrurile devin dificile, vocea critică din interiorul fiecăruia începe să se facă auzită. Prin participarea la ședințele de coaching de grup, te vei simți sprijinit de alte persoane care se află în situații similare. Implicarea în grup te va ajuta să linistești vocea interioară și să-ți diminuezi din zgomotul mental, pentru a putea lua cele mai bune decizii pentru tine și echipa ta!

Îți vei crește nivelul de motivație și de responsabilitate

Angajamentele luate într-un cadru public au șanse mai mari să fie menținute. Un grup de coaching dezvoltă un grad ridicat de responsabilitate, ceea ce duce la o motivație crescută și implicit la rezultatele dorite.

Îți vei crește încrederea în forțele proprii

Fiind aproape de oameni care se află în situații asemănătoare cu tine, vei simți că suntem cu toții împreună. Nu te vei mai simți singur(ă) în fața noilor provocări și îți vei crește încrederea în forțele proprii.

Întrebări frecvente

Ne vom întâlni miercuri, 27 ianuarie, de la ora 15:00 până la ora 17:00, pe platforma Zoom pentru a discuta despre subiectul sesiunii.

Aceste sesiuni de coaching în grup sunt adresate tuturor persoanelor care își doresc să afle cum să depăsească aceste momente dificile și își doresc să-și crească responsabilitatea în echipă.

Pentru o mai bună desfăsurare a ședințelor de coaching în grup Critical lifeskills, grupurile vor fi formate din 6-8 persoane, care vor fi coordonate de către un coach RoCoach.

În această sesiune vei lucra cu unul dintre cei mai performanți coachi din România, Anca Covaciu.

Participarea la o sesiune de coaching în grup Critical Lifeskills necesită o investiție din partea ta de 90 Euro (TVA inclus), redus de la 120 Euro. Pentru oferte corporate sau pentru participarea la mai multe sesiuni, contactează un consilier RoCoach, folosind formularul de mai jos. 

VREI SĂ PARTICIPI?

Vrei să afli mai multe detalii sau îți dorești programe dedicate pentru echipa ta?

Trimite-ne un mesaj și un consilier RoCoach te va contacta în cel mai scurt timp posibil!

Scroll to Top