14.01 - ORA 10:00​

Coaching GROUP:
Delegare

“Dacă vrei să mergi repede, mergi singur.
Dacă vrei să ajungi departe, mergi împreună cu alții.”

Grupurile de “Critical Life Skills Coaching” sunt pentru tine, dacă preferi să lucrezi împreună cu alți oameni la fel de inteligenți și plini de resurse ca și tine.

Te afli în situația în care munca îți ocupă tot timpul și ești primul care vine la birou și ultimul care pleacă? Te gândești că coechipierii tăi nu vor putea duce sarcinile la bun sfărșit și că durează prea mult pentru a delega? Sau pur și simplu, vrei să înveți cum să delegi mai eficient?

Delegarea este capacitatea unui lider de a transmite către membrii echipei sale sarcinile pe care aceștia le pot realiza, stimulându-le și dezvoltându-le capacitățile de lucru și de sinteză, ajungând astfel la rezultate remarcabile.

În cadrul acestei sesiuni de coaching în grup, facilitată de către George Bragadireanu vom pune accent pe descoperirea acelor mecanisme care declanșează procese cognitive care să motiveze membrii echipelor. Vei aplica într-un cadru sigur și dedicat practici pentru o delegare eficientă a sarcinilor.

DE CE SĂ PARTICIPI?

Vei face parte dintr-o comunitate de OAMENI CARE ÎȘI DORESC SĂ FIE MAI BUNI

Oamenii simt nevoia de apartenență la o comunitate. Ședințele de coaching în grup RoCoach Critical Lifeskills îți adresează această dorință, pentru a fi alături de oameni cu aceleași interese, probleme și dorințe ca tine.

Vei avea parte de sprijin și încurajare continuă

Când lucrurile devin dificile, vocea critică din interiorul fiecăruia începe să se facă auzită. Prin participarea la ședințele de coaching de grup, te vei simți sprijinit de alte persoane care se află în situații similare. Implicarea în grup te va ajuta să linistești vocea interioară și să-ți diminuezi din zgomotul mental, pentru a putea lua cele mai bune decizii pentru tine și echipa ta!

Îți vei crește nivelul de motivație și de responsabilitate

Angajamentele luate într-un cadru public au șanse mai mari să fie menținute. Un grup de coaching dezvoltă un grad ridicat de responsabilitate, ceea ce duce la o motivație crescută și implicit la rezultatele dorite.

Îți vei crește încrederea în forțele proprii

Fiind aproape de oameni care se află în situații asemănătoare cu tine, vei simți că suntem cu toții împreună. Nu te vei mai simți singur(ă) în fața noilor provocări și îți vei crește încrederea în forțele proprii.

Întrebări frecvente

Ne vom întâlni joi, 14 ianuarie, de la ora 10:00 până la ora 12:00, pe platforma Zoom, pentru a discuta despre subiectele alese de comun acord, din formularul de înregistrare.  

Aceste sesiuni de coaching în grup sunt adresate tuturor persoanelor care își doresc să afle cum să depăsească aceste momente dificile și își doresc să-și îmbunătătească viața, modul de gestionare a situațiilor și să ajungă să se cunoască, cu adevărat, pe ei însuși.

Pentru o mai bună desfăsurare a ședințelor de coaching în grup Critical lifeskills, grupurile vor fi formate din 6-8 persoane, care vor fi coordonate de către un coach RoCoach.

În această sesiune vei lucra cu unul dintre cei mai titrați leadership coachi din România, George Bragadireanu.

Participarea la o sesiune de coaching în grup Critical Lifeskills necesită o investiție din partea ta de 90 Euro (TVA inclus), redus de la 120 Euro. Pentru oferte corporate sau pentru participarea la mai multe sesiuni, contactează un consilier RoCoach, folosind formularul de mai jos. 

VREI SĂ PARTICIPI?

Vrei să afli mai multe detalii sau îți dorești programe dedicate pentru echipa ta?

Trimite-ne un mesaj și un consilier RoCoach te va contacta în cel mai scurt timp posibil!

Scroll to Top