Leadership Colectiv

The New Age of Management

…sau cum putem ține pasul cu lumea prin schimbare și focus pe echipa noastră

Ne confruntăm de multe ori cu situații în care schimbările din societate afectează membrii echipei noastre. Pierdem, alături de ei motivație, eficiența lucrurilor de bază și proiecte nefinalizate. Alergăm împreună cu ei prin agitația cotidiană și ne dăm peste cap să facem lucrurile perfect și la timp.

Cum ne păstrăm totuși entuziasmul? Cum ne motivăm echipa să fie în continuare prezentă în viața noastră profesională?

Vă spun de acum, nu e simplu dar merită orice efort pentru liniștea voastră și a echipei voastre.

Trebuie să punctăm câteva aspecte în viața noastră de management pentru a putea fi noi schimbarea pe care ne-o dorim în lumea leadership-ului.

Eficiența echipei tale se face în pași

Pot fi și de dans, dacă ești deschis…

Am ajuns, în timp, la concluzia că o companie de top crește prin oamenii săi. Atunci când aceștia devin profesioniști, începe schimbarea în management. Fie el la un nivel mai mic sau la nivel mai mare.

Învață să îți prețuiești angajații ca pe tine însuți. Oferă-le aceeași pregătire pe care ți-ai oferi-o ție. Business-ul tău va crește mai repede când vei avea oameni de top lângă tine.

Meet Andrei

Andrei e omul de bază din echipa lui. Un lider încă nedescoperit, dar care face mereu față cu brio oricărui task pe care managerul său i-l adaugă pe TO DO list.  Legătura de bază între el și subiectul nostru de discuție este că a avut în spate un manager care a crezut în el și în dezvoltarea lui profesională. A avut un model de ambiție și dezvoltare personală continuă și eficientă. Modelele se nasc din oameni și oamenii cresc având modele.

Orice tip de management ar trebui să fie despre oameni și despre cum îi facem pe aceștia să se sincronizeze cu obiectivele noastre.

Abilitățile tale se transmit

Abilitățile tale și dorința de apartenență pe care o transmiți echipei tale sunt motorul companiei pe care o conduci. Tu ești cel care mișcă lucrurile.

Învață să îți aliniezi energia mentală, fizică și emoțională, pentru a-ți putea învăța echipa ce înseamnă echilibru. Dă sens fiecărui task al echipei și vei vedea că lucrurile se leagă între ele.

Învață-i și pe ei

După cum îți spuneam, trebuie să înveți constant pentru a putea învăța, la rândul tău, mai departe. Te poți identifica fie cu Andrei , fie cu managerul lui, dar concluzia e simplă: cu toții vrem mai mult. Poți depăși simpla înțelegere cotidiană a „dezvoltării personale”, poți învăța despre maturizarea relațiilor și poți vedea o altă latură a sistemelor umane implicate în procesul de business vineri, pe 30 martie, de la ora 10:30, la un workshop pe care îl voi ține la sediul Rocoach.

Te invit să învățăm mai mult despe cum să ținem pasul cu schimbările în management și cum să fim mai eficienți în viața de lideri.

1 thought on “The New Age of Management”

  1. Vreau sa particip la acest seminar. Simt ca ma reprezinta. In ultima vreme vreau sa schimb ceva in viata mea si sa fiu mai bun.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll to Top